Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου, Χρηστίδου σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί
Exodos

Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου, Χρηστίδου σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μοναδική Ραλλία Χρηστίδου συναντιούνται φέτος το χειμώνα, στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα. 

Μια συνάντηση κορυφής, σε ένα μαγαζί, σήμα κατατεθέν για τη νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση και για όλους όσους αγαπούν το καλό λαϊκό τραγούδι.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου , η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ραλλία Χρηστίδου, με ερμηνείες που καθηλώνουν με τη δύναμη, την αισθαντικότητα και τη βελούδινη υφή της φωνής της.

Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Όλοι τους, στο Περιβόλι του Ουρανού, σε μια μουσική συνάντηση, πανέτοιμοι για τη φετινή τους σύμπραξη επί σκηνής σ´ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved