Τζωρτζάκης-Κόντα: Ρομαντική έξοδος για τους νιόπαντρους! (φωτό)
Exodos

Τζωρτζάκης-Κόντα: Ρομαντική έξοδος για τους νιόπαντρους! (φωτό)

O γάμος τους το καλοκαίρι που πέρασε στο ειδυλλιακό νησιώτικο σκηνικό της πανέμορφης Αμοργού που λατρεύουν ήταν από τους ομορφότερους της χρονιάς, με τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη και τη θεατρολόγο Έφη Κόντα να δείχνουν το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του κόσμου. Τουλάχιστον έτσι ένιωθαν. Μερικούς μήνες μετά, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους.

Αυτόπτης μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο «Mayor» στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν. Δεν χρειάζονταν άλλη παρέα, παρά μόνο ο ένας τον άλλον. Κοιτιόντουσαν συνεχώς στα μάτια και έδειχναν πραγματικά ερωτευμένοι, απολαμβάνοντας το κρασί τους σε μία πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα.
Το ζευγάρι είναι επτά ολόκληρα χρόνια μαζί και παρόλο που ο γάμος τούς πάει πολύ, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη μεταξύ τους σχέση μετά την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους. Την έζησαν, γιόρτασαν την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τους φίλους τους, αλλά ουσιαστικά η καθημερινότητά τους δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο.
Στενοί τους φίλοι υποστηρίζουν πως ο Χάρης και η Έφη αποφάσισαν να παντρευτούν μόνο και μόνο γιατί ήθελαν ο γάμος τους να σημάνει την έναρξη της δημιουργίας της οικογένειας, που έχουν ονειρευτεί από την πρώτη στιγμή που έσμιξαν οι δρόμοι τους. «Θέλουν σύντομα να έρθει ένα παιδί», λέει στενός τους φίλος.
Μέχρι τη στιγμή που θα έρθει μία τέτοια ευχάριστη εξέλιξη, ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν αφοσιωθεί στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος έχει ήδη πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές συνεργασίες στο Εθνικό Θέατρο, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου «Αστροφεγγιά», που παίζεται στο θέατρο «Χώρα», σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Όσο για την όμορφη θεατρολόγο και επίσης ηθοποιό, σύμφωνα με τη real, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι στο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα «Πρότυπη Παιδαγωγική» και παράλληλα διοργανώνει παιδικά πάρτι, αφού λατρεύει τα παιδιά και θέλει να τα βλέπει πάντα χαρούμενα.
Τζωρτζάκης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved