O Πορτοκάλογλου και οι… Ευγενείς Αλήτες
Exodos

O Πορτοκάλογλου και οι… Ευγενείς Αλήτες

O Νίκος Πορτοκάλογλου συνεργάζεται με τους Ευγενείς Αλήτες.

«Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα μου προέκυψε η ιδέα να ονομάσω το φετινό πρόγραμμα Restart. Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο παρελθόν. Όμως, αυτό τον παράξενο χειμώνα που μπαίνει, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

"Θα περάσει κι αυτό", "Αν μια φορά ρωτούσες" και τώρα το "Εισιτήριο" είναι τα τρία τραγούδια που ήδη κυκλοφόρησαν από το νέο μου άλμπουμ το οποίο θα έλθει μέσα στους πρώτους μήνες του '17.

Οι "Ευγενείς αλήτες" είναι η νέα μου μπάντα. Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Οι πρόβες είναι παιδική χαρά: απολαμβάνω κάθε νέα ιδέα, κάθε νέο ήχο και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τις ευγενείς αλητείες μας» δήλωσε ο καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved