Μάλφα-Σκιαδαρέσης: Γάμος 20 καρατίων! Αλήθεια, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;
Exodos

Μάλφα-Σκιαδαρέσης: Γάμος 20 καρατίων! Αλήθεια, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;

Ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια του χώρου που καταφέρνουν να συµβιώνουν µε απόλυτη αρµονία, είναι η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως αυτό που κάνει τον γάµο τους επιτυχηµένο και τους δυο τους ευτυχισµένους εδώ και δύο δεκαετίες είναι η ελευθερία που έχουν στη σχέση τους. Από την πρώτη στιγµή που γνωρίστηκαν, στα µέσα της δεκαετίας του ’90, µέχρι και σήµερα, οι δύο ηθοποιοί µοιράζονται την κάθε ηµέρα µε πολλή αγάπη, τρυφερότητα, αλλά κυρίως χωρίς να καταπιέζει ο ένας τον άλλον στα «θέλω» και στις προτεραιότητές του. Με τα ίδια ιδανικά έχουν µεγαλώσει και τα τρία τους παιδιά, τις 20χρονες δίδυµες κόρες τους Ολγα και Νικολίτσα και τον 12χρονο γιο τους Γιάγγο (Γιάννης-Αγγελος). Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο πρωταγωνιστούν σε πολύ σηµαντικές δουλειές, θεατρικά και τηλεοπτικά, όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν να κρατούν την οικογενειακή ζωή τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και να πορεύονται διακριτικά, διατηρώντας τη δηµοφιλία τους.
Εξίσου σηµαντικό για τη σχέση τους είναι και το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί φροντίζουν να «κλέβουν» χρόνο µέσα στην εβδοµάδα, παρά τις αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους και να τον αφιερώσουν στους ίδιους. Πριν από µερικά βράδια, µάλιστα, βρέθηκαν σε γνωστό bar restaurant στη Γλυφάδα για να απολαύσουν ένα ροµαντικό δείπνο, µακριά από το άγχος και τη ρουτίνα. Το ζευγάρι απόλαυσε µοναδικές γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα και συνόδευσε το δείπνο του µε καλό λευκό κρασί συζητώντας διαρκώς. Λόγω των αυξηµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεών τους, ειδικά του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, είναι σχεδόν πολυτέλεια να περνούν τέτοιες χαλαρές στιγµές. Ο αγαπηµένος ηθοποιός αυτόν τον καιρό βρίσκεται µε µία βαλίτσα στο χέρι, καθώς, σύμφωνα με τη real, ταξιδεύει κάθε εβδοµάδα στην Ιταλία, όπου πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Suburra», ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ, στο οποίο υποδύεται τον οικονοµικό υπεύθυνο του Βατικανού. Εδώ στην Ελλάδα τον περιµένουν επίσης αρκετές υποχρεώσεις, καθώς, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ «Αστέρας Ραχούλας», έχει και θέατρο. Συγκεκριµένα, ερµηνεύει το έργο «Ο µονόλογος ενός καθ’ οµολογία παράλογου», που παίζεται στο θέατρο «Αλκµήνη» κάθε Σάββατο και Κυριακή. Όσο για την Μπ. Μάλφα, η οποία απέχει από την τηλεόραση, απολαµβάνει την επιτυχία που γνωρίζει η παράσταση «Μπαµπά, µην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας στο θέατρο «Ριάλτο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved