Πέννυ Μπαλτατζή: Θέλω όσοι με ακούν, να νιώθουν πρωταγωνιστές στις ιστορίες μου
Exodos

Πέννυ Μπαλτατζή: Θέλω όσοι με ακούν, να νιώθουν πρωταγωνιστές στις ιστορίες μου

Η Πέννυ Μπαλτατζή λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Passport Κεραμεικός, μιλά για όλα όσα την κάνουν να διαπιστώσει ότι... “Κι όμως υπάρχει χαρά”.

Ταλαντούχα, αισιόδοξη και ονειροπόλα, η Πέννυ Μπαλτατζή τα τελευταία χρόνια κατακτά όλο και περισσότερο το κοινό με τις φωτεινές και ξεσηκωτικές δημιουργίες της. Τα τραγούδια της μπορούν να συντροφέψουν ιδανικά πολλές προσωπικές στιγμές, όμορφες εκδρομές και -γιατί όχι- να σημάνουν ένα χαρούμενο μουσικό ξεκίνημα για κάθε νέο έτος!

Με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Passport Κεραμεικός, μας μιλά για τα στοιχεία που την έχουν χαρακτηρίσει ως καλλιτέχνιδα, εξομολογείται όλα όσα αγαπά και της χαρίζουν έμπνευση, ενώ μας αφηγείται και ένα όμορφο όνειρο που έγινε... τραγούδι!

– Στα τέλη Απριλίου θα σας απολαύσουμε στο Passport Κεραμεικός. Τι θα παρακολουθήσουμε στις επερχόμενες αυτές εμφανίσεις;

Μια τρελή διαδρομή από 6 τρομερούς μουσικούς με έντονο το στοιχείο του Balkan, Mediterranean, Latin, Jazz... αλλά και του ελαφρού ελληνικού τραγουδιού, του μιούζικαλ κ.α., γεμάτη ενέργεια, ρυθμό, κίνηση και κυρίως χαρά. Σκοπεύουμε να σας παρουσιάσουμε το “Κι Όμως Υπάρχει Χαρά”, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα στο Culture Now

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved