Συλλεκτική παράσταση  «25 Χρόνια Άγαμοι Θύται»
Exodos

Συλλεκτική παράσταση «25 Χρόνια Άγαμοι Θύται»

H καινούρια, συλλεκτική παράσταση  «25 Χρόνια Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για μία και μόνο εμφάνιση στην Αθήνα

Άγαμοι Θύται και Σπύρος Παπαδόπουλος σ΄ένα επετειακό υπερθέαμα με 16 ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς, σε κείμενα Δήμητρας Παπαδοπούλου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Χρήστου Τολιάδη.

Και φυσικά δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Αγαμοι Θύται έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό και συχνά σουρεαλιστικό στίγμα, με τις παραστάσεις-βαριετέ που στήνουν πάντα με κέφι, φαντασία, χιούμορ, άφθονο γέλιο και σάτιρα με τον δικό τους υπαινικτικό τρόπο και με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και ενώ πάντα την … ιδρώνουν τη φανέλα, με τη διάρκεια των παραστάσεών τους να ξεπερνά τις 2μιση ώρες, ο κόσμος, που τους ακολουθεί πιστά σε όλη τους την καριέρα, πάντα ζητάει κι άλλο…

Απόδειξη τα χαμόγελα που βλέπεις στην έξοδο, στο τέλος κάθε βραδιάς. Αυτό το μαγικό μουσικοθεατρικό είδος είναι αντίδοτο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Η καλοκαιρινή παράσταση «25 Χρόνια Άγαμοι Θύται» θα παρουσιαστεί μόνο στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κύπρο, με τη βεβαιότητα ότι και αυτό το καλοκαίρι θα ζήσουμε οργιαστικές νύχτες γέλιου και χαράς.

Πρωταγωνιστούν οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Μητρέντζης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου και η Ρούλα Μανισάνου. Και φυσικά, o βιρτουόζος Σπύρος Παπαδόπουλος.

H καινούρια, συλλεκτική παράσταση «25 Χρόνια Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για μία και μόνο εμφάνιση στην Αθήνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved