«Το πρώτο μας πάρτυ» στην πρώτη του καλοκαιρινή αθηναική εμφάνιση
Exodos

«Το πρώτο μας πάρτυ» στην πρώτη του καλοκαιρινή αθηναική εμφάνιση

Η μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα και του Στέλιου Παπαδόπουλου "Το πρώτο μας πάρτυ" στην πρώτη της καλοκαιρινή αθηναική εμφάνιση.

Μια μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα, με εικόνες, νότες και μελωδίες, που ο ίδιος αφηγείται,και ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι.

Τραγουδιστές - είδωλα μια ολόκληρης εποχής ξαναζωντανεύουν το "Πρώτο μας Πάρτι" και την ατμόσφαιρα των 60ς, τότε που κάποιο "Τρελοκόριτσο" με μίνι-ζιπ, έφερνε "Τρικυμία" στην καρδιά ενός "Καζανόβα" της εποχής... Κάποιοι το φώναζαν "Κορίτσι του Μάη", και κάποιοι άλλοι "Μπάμπολα"... Τι κι αν... "Είναι εννιά κι ακόμα περιμένει"; Εκείνη δεν πρόκειται να πάει γιατί είναι πολύ... "Κακομαθημένο παιδί" και σ’ όλα μέσα. Γι’ αυτό τον φωνάζουνε... "Τζίνι", "Κορίτσι στάσου να σου πω", της φώναζαν, "Απόψε σε θέλω"...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved