Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκίνηση στη συναυλία του στην πόλη που γεννήθηκε
Exodos

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκίνηση στη συναυλία του στην πόλη που γεννήθηκε

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. 

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και από το πλευρό του δεν έλειπαν οι γυναίκες της ζωής του. Η συγκίνηση του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν μεγάλη, αφού στην Νίκαια γεννήθηκε, ενώ πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος τον είχε βραβεύσει για την προσφορά του.

Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στην συναυλία του τραγουδιστή και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν.

Όλα έμοιαζαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Ανέβηκε στην πίστα, βαθειά συγκινημένος – «δεν έχω λόγια», είπε - έχοντας στο πλάι του τον δεξιοτέχνη Μανώλη Καραντίνη και το βλέμμα του ενώθηκε με τα βλέμματα των θαυμαστών του – κάθε ηλικίας – που φώναζαν: Τόλης, Τόλης... Στις κερκίδες του κατάμεστου Κατράκειου, οι αναπτήρες άναψαν για να τον υποδεχτούν κι εκείνος θυμήθηκε: «Είμαι εδώ στο σπίτι μου... Εδώ που νεαρός ακόμη, έκανα τις πρώτες μου τσάρκες».

Κι ύστερα ήρθαν τα τραγούδια. Τα καλύτερα δικά του τραγούδια που διαδεχόντουσαν το ένα το άλλο αβίαστα, με τον Τόλη βοσκόπουλο, κυρίαρχο στη σκηνή να δίνει συχνά – πυκνά την ερμηνευτική σκυτάλη στους θεατές του που αδημονούσαν να τραγουδήσουν μαζί του.

Και όχι μόνο, αφού σιγά σιγά εγκατέλειπαν τις κερκίδες του θεάτρου, για να βρεθούν όσο πιο κοντά του γίνεται κάτω από τη σκηνή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ήταν εκεί. Αληθινός κι όλοι όσοι ήταν εκεί το εισέπραξαν.

Aνάμεσά τους ο Μίμης Πλέσσας. Ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Μίμης Πλέσσας συναντήθηκαν στη σκηνή φανερά συγκινημένοι, σε μια μεγάλη στιγμή και με το «Φεγγάρι πάνω θέε μου.. « έκαναν το Κατράκειο να σειστεί. Ήταν κι άλλοι εκεί που ήρθαν για να τιμήσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο. Όπως ο Γιώργος Κριμιζάκης, μεγάλη μορφή της μουσικής μας σκηνής.

Για δυο ολόκληρες ώρες ο Τόλης Βοσκόπουλος, μοιράστηκε αλήθειες και τραγούδια με το μεγάλο κοινό του. Άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με συγκίνηση αλλά πάντα με αυθεντικότητα, στάθηκε στη σκηνή, ξεχωριστός προσφέροντας μοναδικές στιγμές, αποζημιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο όλους εκείνους που τον ακολουθούν πενήντα και πλέον χρόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved