80 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την «Κιβωτό του κόσμου»
Exodos

80 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την «Κιβωτό του κόσμου»

Πάνω από 80 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την «Κιβωτό του κόσμου».

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο «κλείνει» τα 20 και το γιορτάζει, με μια 3ήμερη γιορτή που σηματοδοτεί πανηγυρικά τη νέα εποχή «ενηλικίωσης» που ξεκινά.

Το Γυάλινο φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, που φιλοξενήθηκαν και άφησαν το στίγμα τους αυτά τα 20 χρόνια που πέρασαν.

Πάνω από 80 καλλιτέχνες δηλώνουν παρόντες στη μεγαλύτερη γιορτή του φθινοπώρου, μέχρι στιγμής. Τραγουδιστές, συνθέτες, τραγουδοποιοί, μάγοι, illusioners, ηθοποιοί, stand up κωμικοί, σολίστες, θα ΞΑΝΑ – παίξουν στο Γυάλινο για 3 ημέρες του Οκτωβρίου, στις 2 σκηνές του, την Κεντρική και το Up Stage, που θα λειτουργούν ταυτόχρονα, δίνοντας ρυθμό φεστιβάλ με συναυλίες, happenings και πολλές εκπλήξεις.

Για καλό σκοπό!

Μια γιορτή που σαν στόχο έχει να ανταποδώσει και να επιστρέψει έμπρακτα την αγάπη του κοινού, που καθιέρωσε το Γυάλινο στις καρδιές όλων μας, με τον πιο γυάλινο, καθάριο και διαυγή τρόπο, αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου – ενός οργανισμού που με το έργο του βοηθά συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και ιδιαίτερα τις πιο ευαίσθητες ομάδες, όπως είναι οι μητέρες και τα παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved