«Γενέθλια» με celebrity παρουσίες για γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης
Exodos

«Γενέθλια» με celebrity παρουσίες για γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης

 «Γενέθλια» με celebrity παρουσίες και όχι μόνο για γνωστό νυχτερινό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Με κεντρικό moto το “Markiz γιορτάζει… μεγαλώνει… δυναμώνει” το αγαπημένο club της συμπρωτεύουσας γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά του, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί.

Με έναν άκρως ανανεωμένο και μοναδικό χώρο όπου επιμελήθηκε ο interior designer Νίκος Αγγελίδης, το club θα μονοπωλήσει γι’ άλλη μια χρονιά τις νύχτες της αγαπημένης μας πόλης.

Συνεχίζει για έκτη χρονιά να αποκαλείται το club φαινόμενο, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, αφού καταφέρνει να είναι στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου και να ξεχωρίζει με μοναδικά live concepts. Παραμένει ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα , σε ένα μέρος που η ενέργεια του χώρου, του κόσμου και του ίδιου του προσωπικού δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέρος διασκέδασης.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από πολύ νωρίς και οι επιχειρηματίες Γιάννης Μυγδαλάς, Μάρκελλος Μουρατίδης και Γιώργος Καραϊσάρογλου, υποδέχτηκαν προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλούς φίλους που ταξίδεψαν από την Αθήνα, ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved