Ο Θάνος Μικρούτσικος επιστρέφει μετά την περιπέτεια της υγείας του
Exodos

Ο Θάνος Μικρούτσικος επιστρέφει μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του και το χειρουργείο στο Λονδίνο.

Ο μουσικοσυνθέτης εγκαινιάζει τη μουσική ενότητα Cosmos, η οποία μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε διαφορετικά μουσικά σύμπαντα στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η επανεμφάνιση του σπουδαίου μουσικού μας θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στις 21.00, με τη συναυλία «Οταν ο Μπρεχτ συνάντησε τον Αμλετ στη Σελήνη υπό βροχή» και ερμηνευτές τον Χρήστο Θηβαίο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.

Ολο αυτό το διάστημα ο τραγουδοποιός απείχε από οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα και μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε, όπως αναφέρει η espresso την πρώτη δημόσια εμφάνιση του στο Μέγαρο Μουσικής, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρία Παπαγιάννη.

Τον περασμένο Ιούλιο τακτοποίησε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες του και ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα, για την αποφοίτηση της κόρης του Αλεξάνδρας και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Μετά την αποθεραπεία πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο χωριό στην Κρήτη, προτού επιστρέψει στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved