Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης-Η ζωή του όλη»
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης-Η ζωή του όλη»

Η ζωή του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, Στέλιου Καζαντζίδη παρουσιάζεται μέσα από την παράσταση “Στέλιος Καζαντζίδης – η ζωή του όλη” στο “Θέατρον” του Ελληνικού Κόσμου.

Στη σκηνή του θεάτρου του “Ελληνικού Κόσμου” ξετυλίγεται η ζωή του κορυφαίου καλλιτέχνη και συγκεκριμένα από τα 14 χρόνια του, μέχρι τη γνωριμία του με τη γυναίκα του, Βάσω.

Παράλληλα, παρουσιάζονται και οι μεγάλοι συνθέτες της εποχή του, όπως ο Παπαϊωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζιδάκις και ο Θεοδωράκης. Οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη ακούγονται τραγουδισμένες από τον ίδιο και όχι ζωντανά με ορχήστρα στην παράσταση, γιατί όπως είπε η σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, δεν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα ερμηνεύσει όπως ο ίδιος ο Καζαντζίδης.

Την σκηνοθεσία κάνει η Μιμή Ντενίση και πρωταγωνιστούν οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο.

Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης, «Γιορδάνης» ο Αντώνης Λουδάρος

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου, Γιώργος Τάτσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved