Πώς ο Έλληνας «Clooney» προσκάλεσε τον George Clooney να επισκεφθεί την Ελλάδα!
Lifestyle

Πώς ο Έλληνας «Clooney» προσκάλεσε τον George Clooney να επισκεφθεί την Ελλάδα!

Την πρώτη πρόσκληση στον George Clooney,για να επισκεφθεί την Ελλάδα, την απεύθυνε σ' αυτόν, πριν ακόμη απευθύνει τη δική του ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο...Έλληνας "Clooney" Φοίβος Μορίδης.

Ο Πρόεδρος της πολυεθνικής εταιρίας παραγωγών Dreamworks Corp Worldwide και founder του ελληνικού "facebook" www.greek-smile.com (εξ' ου και το προσωνύμιο που του απένειμαν τα ελληνικά και διεθνή media "ο Έλληνας Zuckeberg" ), Φοίβος ΜορΊδης, τον οποίο οι φίλοι και φίλες του αποκαλούν χαϊδευτικά...George, λόγω της ομοιότητας των γκρίζων μαλλιών του με τον διεθνούς εμβέλειας κινηματογραφικό αστέρα συνάντησε τον... ορίτζιναλ George στο Λονδίνο, όπου ο Μορίδης διαμένει μόνιμα λίγο μετά την πρώτη δήλωση του για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα!
Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε η πηγή μας, η οποία βρέθηκε μπροστά στη συνάντηση των δυο αντρών, αυτή έγινε στο λόμπι του ξενοδοχείου Claridges το βράδυ της ίδιας μέρας που έγινε και η δήλωση του Clooney, για την επιστροφή των μαρμάρων!!
Οι δυο άντρες γνωρίζονται μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο, συναντήθηκαν τυχαία, στο λόμπι του λονδρέζικου ξενοδοχείου, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Clooney ήταν στην αγγλική πρωτεύουσα για την παρουσίαση της ταινίας του, «Μνημείων Άνδρες».
Μετά τον θερμό χαιρετισμό τους, όπου χαρακτηριστικά ο George Clooney, φώναξε από μακριά στον Φοίβο Μοίδη ,"hey my greek...god", ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν έχασε την ευκαιρία αφού πρώτα τον ευχαρίστησε για την δήλωση του υπέρ της Ελλάδος, να τον προσκαλέσει να επισκεφθεί άμεσα τη χώρα μας.
Συγκεκριμένα ενώπιον αρκετών παρισταμένων στο λόμπι του ξενοδοχείου στο Mayfair, προσκάλεσε τον Clooney να τον ξεναγήσει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπως και στο ομώνυμο μουσείο. Μάλιστα συνεχίζοντας ,ο Μορίδης του είπε ότι θα ήταν τέλεια να ερχόταν για να τον φιλοξενήσει στην Ελλάδα την περίοδο του Ελληνικού Πάσχα, φέτος τον Απρίλιο, όπου θα είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν οι Έλληνες τη μεγαλύτερη θρησκευτική τους γιορτή και μάλιστα του πρότεινε να πάνε και μια "βόλτα" με το ιστιοφόρο του εφοπλιστή φίλου του, Ιωνά Βαρουξάκη, το ΑΕΛΛΩ. Ένα εκπληκτικό σκαρί, το οποίο ανήκε στον μεγάλο έλληνα ευεργέτη Αντώνη Μπενάκη και με το οποίο αυτός ήρθε στην Ελλάδα από την Αλεξάνδρεια, το 1924...
Χαριτολογώντας μάλιστα ο Μορίδης, αλλά και με εμφανή την σοβαρή του πρόθεση, είπε στον George Clooney, ότι στη μινι αυτή κρουαζιέρα ,θα μπορούσαν να δουν απ' την πλευρά της θάλασσας, locations της Ελλάδας (τοποθεσίες-όρος που χρησιμοποιείται στην κινηματογραφική ορολογία) τα οποία θα μπορούσε να συμπεριλάβει ο αμερικανός σκηνοθέτης-ηθοποιός, στην επόμενή του κινηματογραφική ταινία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved