Νικόλαος-Τατιάνα: Η ζωή στην Ελλάδα τους πάει πολύ! (φωτό)
Lifestyle

Νικόλαος-Τατιάνα: Η ζωή στην Ελλάδα τους πάει πολύ! (φωτό)

Η ζωή στην Ελλάδα τούς ταιριάζει. Άλλωστε όταν πριν από έναν χρόνο ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να μετακομίσουν στη χώρα μας, ήταν απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους.

Η μετάβαση από τη ζωή στο Λονδίνο σε αυτή της Αθήνας δεν ήταν δύσκολη για το κοσμοπολίτικο ζευγάρι. Εκτός από τους γονείς του Νικόλαου, Κωνσταντίνο και Αννα-Μαρία, που πλέον ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, έχουν πολύ κοντά τους και τον στενό φίλο και κουμπάρο τους, τον Νάσο Θανόπουλο και τη σύζυγό του Νάσια Παναγιωτάκη, με την οποία η Τατιάνα είναι πολύ καλές φίλες.
Η τελευταία, μάλιστα, όπως είχε πει παλαιότερα στη Real, στην Ελλάδα αισθάνεται οικεία. «Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ απ' όλα είναι οι άνθρωποι. Αισθάνομαι διάχυτη την αίσθηση της οικογένειας και αυτό, σε σχέση με το Λονδίνο, με κάνει να νιώθω μια ζεστασιά. Λατρεύω την Ελλάδα. Από την πρώτη φορά, το 2003, που ήρθα με τον Νικόλαο, την αγάπησα».
Έχοντας ως βάση το όμορφο σπίτι τους στο Καστρί, το ζευγάρι απολαμβάνει πλέον την καθημερινότητά του. Τους αρέσει να μένουν αρκετά στο σπίτι, να βλέπουν φίλους κάνοντας εξόδους σε αγαπημένα τους στέκια, κυρίως στα βόρεια προάστια, ή να παρακολουθούν κάποια θεατρική παράσταση. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε κατά την έξοδό τους στο γαλλικό μπιστρό DeCounti, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας, στο ύψος της Φιλοθέης, όπου πήγαν για να γευματίσουν. Ήταν μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν το ζευγάρι έφτασε γύρω στη 1.00. Ντυμένοι κάζουαλ και με χαλαρή διάθεση, είχαν μαζί τους τον «Ντάκο», το σκυλάκι τους, που αποτελεί τον νέο «έρωτα» της Τατιάνας, καθώς από την ημέρα που το βρήκε τυχαία στον δρόμο, πριν από έξι μήνες, δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα συνάντησαν μεγάλη παρέα, δοκίμασαν τη γαλλική κουζίνα του εστιατορίου και πέρασαν όλο το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα με τους φίλους τους. «Και οι δύο φαίνονταν να είχαν εξαιρετική διάθεση και κυρίως η Τατιάνα, η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελά», σχολίασε πρόσωπο που τους είδε από κοντά. Έφυγαν από το μπιστρό γύρω στις 6.00, μπαίνοντας στο μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νικόλαος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved