Kate Middleton: Αυτά είναι τα στοιχήματα που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες!
Lifestyle

Kate Middleton: Αυτά είναι τα στοιχήματα που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες!

ΗKate Middleton γεννά από μέρα σε μέρα και τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τη μάχη της εγκυρότερης πρόβλεψης από το φύλο και την πιθανή ημερομηνία τοκετού, μέχρι τα επικρατέστερα ονόματα του αγέννητου βρέφους και τα χαρακτηριστικά του.

Από το ποιος από τους γαλαζοαίματους θα το κρατάει στην αγκαλιά του κατά την έξοδο από το μαιευτήριο και ποιος θα είναι ο νονός του, μέχρι το αν ο γιος του ζεύγους πρίγκιπας Τζορτζ θα τους συνοδεύσει στο μαιευτήριο, ποιο θα είναι το χρώμα των μαλλιών του βρέφους και ποιος θα στείλει πρώτος μέσω Twitter τα συγχαρητήριά του για το νεογέννητο.

Το όνομα που συγκεντρώνει τα περισσότερα πονταρίσματα είναι το « Άλις «καθώς το βρέφος πιθανολογείται πως θα είναι κορίτσι, ωστόσο σε περίπτωση που είναι αγόρι πολλά στοιχήματα έχουν παιχτεί για το όνομα Τζέιμς.

Σχετικά με το χρώμα των μαλλιών του, τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν περισσότερες πιθανότητες στο καστανό, στο ξανθό 7/4 και στο μαύρο ή κόκκινο 5/1.

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill δίνει 1/5 για νονές τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, εξαδέλφες του Ουίλιαμ.

Το 2013, η Δούκισσα τουCambridge βγήκε από το νοσοκομείο έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο Τζορτζ και με 1/3 θεωρείται πιθανότερο κατά τα γραφεία στοιχημάτων ότι θα κάνει το ίδιο με το δεύτερο παιδί της. Για τον Ουίλιαμ τα στοιχήματα είναι 9/4.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved