Πρίγκιπας William: «Ο George είναι ένα μαϊμουδάκι και η Charlotte μια ευλογία από τον παράδεισο»
Lifestyle

Πρίγκιπας William: «Ο George είναι ένα μαϊμουδάκι και η Charlotte μια ευλογία από τον παράδεισο»

Ο πρίγκιπας William ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιουλίου και ξεκίνησε μια μέρα ρουτίνας. Φίλησε την οικογένεια και έφυγε ώστε να είναι στις 07.00 στη νέα του δουλειά, ως πιλότος στην υπηρεσία East Anglian Air Ambulance.

«Έχω μια ένταση», παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Πριν κλείσει την πόρτα του σπιτιού φρόντισε να τσεκάρει πως η γυναίκα του τα έχει όλα υπό έλεγχο: τη φροντίδα της 10 εβδομάδων Charlotte και του 2χρονου George. «Η Catherine είναι φοβερή μαμά και είμαι πολύ περήφανος για εκείνη», δήλωσε ο πρίγκιπας Wlliam, που κάνει μια δουλειά που θα μπορούσε να κάνει κάθε απλός πολίτης.
O πρίγκιπας μιλά για τα δυο παιδιά του: «Ο George είναι ένα μικρός μαϊμουδάκι και η Charlotte είναι μια αύρα ευτυχία από τον παράδεισο», δήλωσε για τα παιδιά του ενώ παραδέχτηκε πως «έχει περισσότερες ευθύνες το να φροντίζεις δύο παιδιά μαζί, ειδικά όταν είναι και ο George εκεί, αλλά είναι υπέροχο να έχεις μια όμορφη μικρή οικογένεια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».
Το σπίτι τους είναι στο χωριό Anmer και το ζευγάρι συχνά κάνει μαζί βόλτες στην παραλία μαζί με το κόκερ σπάνιελ τους, Lupο, ενώ έχουν επισκεφτεί οι δυο τους και την τοπική παμπ.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ο William είπε στο BBC «Μόλις κάναμε το δεύτερο! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μελλοντικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved