Ο νομικός που δεν απέχει από την τέχνη
Lifestyle

Ο νομικός που δεν απέχει από την τέχνη

Έργα τέχνης και δικόγραφα θα γίνουν... ένα στο γραφείο του Αλέξανδρου Κασσανδρινού στο Κολωνάκι.

Την ώρα που η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται για πέμπτο μήνα και ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα πότε θα λάβει τέλος, ο επιτυχημένος νομικός βρήκε δημιουργική απασχόληση μέσω της τέχνης.

Υλοποιώντας μια ιδέα που είχε στο μυαλό του πολύ καιρό, ο Αλέξανδρος θα «φιλοξενήσει» στους χώρους του γραφείου του, στο νούμερο 35 της οδού Υψηλάντου, την εικαστική έκθεση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη Στρατή Ταυλαρίδη.
«Ήταν μια σκέψη που υπήρχε στο μυαλό μου από το 2010, όταν δημιούργησα αυτόν το χώρο με τους συνεργάτες μου» λέει ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει:

«Η απόφαση να την κάνω πράξη ήρθε λίγο πριν από το Πάσχα, όταν ο Ηριδανός Τσιριγκούλης, σύμβουλος της έκθεσης που θα παρουσιαστεί στο γραφείο μου, ήρθε να με βρει για να μου προτείνει να δω τα έργα του Στρατή Ταυλαρίδη. Τα βρήκα καταπληκτικά και θεώρησα ότι το κομμάτι της τέχνης αυτού του ανθρώπου ταυτίζεται με το δικό μου επαγγελματικό κομμάτι, εκείνο του δικαίου. Έτσι ξεκίνησε το πρότζεκτ στο πλαίσιο του οποίου το δικηγορικό γραφείο Κασσανδρινός και Συνεργάτες θα φιλοξενεί δύο φορές τον χρόνο διαφορετικές μορφές τέχνης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved