Ευγενία Νιάρχου-Χρήστος Οικονόμου: Απέκτησαν το δικό τους σπίτι στην Αθήνα! Πάνε για γάμο;
Lifestyle

Ευγενία Νιάρχου-Χρήστος Οικονόμου: Απέκτησαν το δικό τους σπίτι στην Αθήνα! Πάνε για γάμο;

Mια αγορά-επένδυση στον Λυκαβηττό πυροδότησε τις φήµες ότι η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου σχεδιάζουν να επισηµοποιήσουν σύντοµα τη σχέση τους µε έναν γάμο. Ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Οικονόµου αγόρασε ένα διαµέρισµα για τον γιο του Χρήστο στο πολυτελές και πανάκριβο συγκρότημα «One Athens», όπου µέχρι πρότινος στεγάζονταν οι Σχολές ∆οξιάδη.

Το ζευγάρι είναι µαζί εδώ και τρία χρόνια. Αν και στο παρελθόν υπήρξαν δυο µεγάλοι χωρισµοί εξαιτίας της απόστασης που δυσκόλευε τη σχέση τους -ο Χρήστος Οικονόµου διαµένει στην Αθήνα και επισκέπτεται τακτικά το Λονδίνο, ενώ η Ευγενία Νιάρχου µοιράζει τον χρόνο της µεταξύ Νέας Υόρκης, Παρισιού, Λονδίνου, Ελβετίας και Ελλάδας- σήµερα φαίνεται ότι έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Άλλωστε, η δηµιουργία του καταστήµατος κοσµηµάτων «Venyx» στη Μύκονο είναι αποκαλυπτική της πρόθεσης της Ευγενίας να περνάει ακόµη περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους θα έχουν πλέον και το δικό τους σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Σύµφωνα µε πηγές από τον στενό κύκλο τους, όπως έχουν ήδη λάβει τη µεγάλη απόφαση και ετοιµάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ίσως και µέσα στην επόµενη χρονιά, ενώ ο γάµος ενδέχεται να γίνει στη Σπετσοπούλα, το ιδιωτικό νησί της οικογένειας Νιάρχου, αν αποφασίσουν να παντρευτούν κατά τους θερινούς µήνες. Μέχρι στιγµής δεν υπάρχει κάποια επίσηµη ανακοίνωση. Ο κύκλος τους, πάντως, σύμφωνα με τη real, είναι βέβαιος ότι το ζευγάρι θα ανταλλάξει σύντοµα όρκους αιώνιας πίστης και ήδη ρυθµίζει τις τελευταίες λεπτοµέρειες, όπως την επιλογή της ηµεροµηνίας, της τοποθεσίας, αλλά και των διαδικαστικών που απαιτούνται για τον γάµο των ονείρων του.
Όσο για το «One Athens», ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο γιος του ιδρυτή της J&P Αβαξ, Χρήστος Ιωάννου, µέσω της κοινής εταιρείας τους Κυκλάµινο Α.Ε., επένδυσαν 70 εκατοµµύρια ευρώ για τη δηµιουργία αυτού του πρότυπου οικιστικού συγκροτήµατος στο πρώην ιστορικό κτίριο ∆οξιάδη, µε τις 26 πολυτελείς κατοικίες, των οποίων η τιµή ανέρχεται στα 10.000-15.000 ευρώ το τ.µ. Σε έκταση 11.700 τ.µ. φιλοξενούνται 14 διαµερίσµατα, 2 duplexes, 3 studios, 4 town houses και 5 penthouses. Το συγκρότηµα θυµίζει πεντάστερο ξενοδοχείο, αφού διαθέτει για τους ενοίκους του κοινόχρηστο παιδότοπο, αίθουσα συσκέψεων, πολυτελές spa, πισίνα, τζακούζι, σάουνα, χαµάµ, γυµναστήριο, αίθουσα προβολής ταινιών, γκαλερί, καθώς και roof garden µε πανοραµική θέα. Μεταξύ αυτών που διαθέτουν σπίτι στο συγκρότηµα είναι ο Μίλτος Καµπουρίδης µε τη Μαρίνα Βερνίκου, καθώς και έξι ακόµη ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ. Αξίζει να σηµειωθεί ότι και ο Νικόλαος µε τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάντικ επισκέφτηκαν το «One Athens» και έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόµενο αγοράς ενός πολυτελούς διαµερίσµατος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved