Τι θα δούνε τα ματάκια μας... Γάμο στην Μύκονο που θα αφήσει εποχή ετοιμάζουν Σιάτι-Μπάρος
Lifestyle

Τι θα δούνε τα ματάκια μας... Γάμο στην Μύκονο που θα αφήσει εποχή ετοιμάζουν Σιάτι-Μπάρος

Αυτός ο γάμος όχι μόνο θα συζητηθεί, αλλά θα προκαλέσει και το παγκόσμιο ενδιαφέρον. 

Ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας, ο Αιγύπτιος Καρίμ Ελ Σιάτι, το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί την εκρηκτική Βραζιλιάνα Αννα Μπεατρίς Μπάρος στην Μύκονο και ο γάμος τους προβλέπεται ότι θα αφήσει εποχή για τη χλιδή, την πολυτέλεια αλλά και τους VIP προσκεκλημένους.

«Για τον γάμο του Καρίμ επέλεξαν τη Μύκονο επειδή τη λατρεύουν ούτως ή άλλως, καθώς έρχονται κάθε χρόνο για διακοπές στο νησί», λέει στο Πρώτο Θέμα άτομο από το περιβάλλον των Ελ Σιάτι.

Ο ίδιος άνθρωπος συμπληρώνει: «Μιλάμε για άτομα που με την ίδια ευκολία παραθερίζουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Κυανή Ακτή, στη Σάντα Μαργκαρίτα ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η Μύκονος δεν χάνει ποτέ τη θέση της στο ετήσιο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα. Τους αρέσουν η ζωή του νησιού, ο κοσμοπολίτικος αέρας κι αυτή η εναλλαγή μεταξύ απλότητας και γκλάμουρ. Αλλωστε η οικογένεια του Καρίμ διαθέτει σπίτι στη Μύκονο».

Το ότι ο Καρίμ Ελ Σιάτι αγαπά την Ελλάδα μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού στο DNA του υπάρχουν ελληνικά γονίδια: η μητέρα του, Θεοδώρα Θεοδώρου, είναι γνήσια Ελληνίδα, γεννημένη όμως και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο.

Τις ημέρες του γάμου αναμένεται ότι το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Μυκόνου θα κατακλυστούν από ιδιωτικά γιοτ και θηριώδη σκάφη, τα οποία θα φτάσουν στην Ελλάδα προερχόμενα από διάφορα μέρη του κόσμου.

Αρχικά υπήρξε η σκέψη η γαμήλια δεξίωση να πραγματοποιηθεί στο κοσμοπολίτικο «Νammos», όμως επειδή εκεί πέρσι έγινε ο γάμος ενός άλλου μέλους της οικογένειας Ελ Σιάτι, αποφάσισαν τελικά να επιλεγεί άλλος χώρος, λιγότερο προβεβλημένος.

O γάμος προβλέπεται να είναι ένα τριήμερο γλέντι με έντονο το οριεντάλ στοιχείο, με διακόσμηση από γνήσια περσικά χαλιά και ατμόσφαιρα που θα θυμίζει το παραμύθι «Χίλιες και Μία Νύχτες». Εχουν ήδη επιστρατευτεί διακοσμητές από Αίγυπτο και Λίβανο.

Εξέχοντα ρόλο στους γαμήλιους εορτασμούς του Καρίμ Ελ Σιάτι με το άλλοτε μοντέλο Ανα Μπεατρίς Μπάρος θα έχει και η Ευγενία Νιάρχου, φίλη του ζευγαριού. Η Ευγενία πρόκειται να σχεδιάσει τις βέρες και το γαμήλιο δαχτυλίδι, το οποίο λόγω προσωπικών σχέσεων αναμένεται να είναι από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες του οίκου κοσμημάτων της Venyx.

Στον γάμο σκοπεύει να παραβρεθεί και ο αδελφός της Ευγενίας, Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος θα συνοδεύει την αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ. Την πρόσκληση για τον περίλαμπρο γάμο αναμένεται να λάβουν και διάσημοι σχεδιαστές μόδας, όπως ο Βαλεντίνο, η Ντονατέλα Βερσάτσε και ο Καρλ Λάγκερφελντ, άπαντες φίλοι της νύφης, οι οποίοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα ράψει το νυφικό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved