Χρυσό πάρτι στη Μύκονο: Οι πανάκριβες σαμπάνιες, τα χειροποίητα πούρα και οι 1000 καλεσμένοι
Lifestyle

Χρυσό πάρτι στη Μύκονο: Οι πανάκριβες σαμπάνιες, τα χειροποίητα πούρα και οι 1000 καλεσμένοι

Με τις πανάκριβες σαµπάνιες να ρέουν άφθονες όλο το βράδυ, τον Αντώνη Ρέµο και την Eλενα Παπαρίζου να κρατούν αµείωτο το κέφι και τους 1.000 και πλέον λαµπερούς καλεσµένους να διασκεδάζουν µέχρι το πρωί, το πάρτι της οικογένειας Ζέιν στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες άφησε εποχή! «Ψυχή» του πάρτι, που φιλοξενήθηκε στον χώρο του «Νammos» στην Ψαρού, ήταν η σύζυγος του Ριάντ Ζέιν, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής υπερδύναµης Naftomar, η Ράνα Ζέιν, η οποία θεωρείται µία από τις καλύτερες οικοδέσποινες της κοσµικής ζωής της χώρας µας, µιας και η οικογένεια, αν και λιβανικής καταγωγής, ζει µόνιµα και δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

Από νωρίς το µεσηµέρι ο χώρος του «Nammos» έκλεισε για το ευρύ κοινό, προκειµένου να προετοιµαστεί κατάλληλα για το λαµπερό πάρτι, το οποίο γινόταν την ίδια ηµέρα µε τον γάµο του Ελληνοαιγύπτιου Καρίµ Ελ Σιάτι και της Ανα Μπεατρίς Μπάρος, διάσηµου τοπ µόντελ ενώ από νωρίς το πρωί οι υπερπολυτελείς θαλαµηγοί των καλεσµένων άρχισαν να συνωστίζονται στον κόλπο της Ψαρούς, που «φόρεσε τα καλά» της για να υποδεχτεί το λαµπερό αυτό event.
Τα ονόµατα που περιλαµβάνονταν στη λίστα του πάρτι λίγο διέφεραν από εκείνη του γάµου της κόρης του ζευγαριού, Ταµάρα Ζέιν, η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο είχε παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Λεωνίδα Φωτεινόπουλο. Πολλοί είχαν κάνει τότε λόγο για τον γάµο της δεκαετίας, λόγω της χλιδής του. Όχι πως το φετινό πάρτι της Ράνα Ζέιν υστερούσε σε χλιδή, αφού ακόµα και η διακόσµηση ήταν πολύ προσεγµένη, εµπνευσµένη από τη θάλασσα. Μέχρι και οι πανάκριβες σαµπάνιες ήταν τοποθετηµένες σε τεράστια αχιβάδα για να παραπέµπουν στο όλο κόνσεπτ του design που είχε επιλεγεί για τη βραδιά.
Στο πρώτο τραπέζι... κύµα βρέθηκαν µερικά από τα µεγαλύτερα ονόµατα του επιχειρηµατικού και εφοπλιστικού λόµπι όχι µόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, όπως και του πολιτικού κόσµου της χώρας µας. Ανάµεσά τους, σύμφωνα με τη real, τα ζεύγη Θεοχαράκη, Πατέρα και Φειδάκη, η Μαριάννα Λάτση µε τους γιους της Πάρι Κασιδόκωστα και Φίλιππο Κούρκουλο, ο Τούρκος κροίσος Ουνάλ Αϊσάλ µε τη σύζυγό του Φανή Γραµµατικογιάννη, η επιχειρηµατική οικογένεια Χούρι από τον Λίβανο, ο ∆ηµήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Προκοπίου µε τη σύντροφό του Παολίνα ∆ιαµαντούλη, η Μαρίνα Βερνίκου µε τον σύζυγό της Μίλτο Καµπουρίδη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Εύα Καϊλή, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ειρήνη Νταϊφά και πολλοί ακόµα φίλοι της οικογένειας Ζέιν.
Λίγο µετά τα µεσάνυχτα, ο Αντώνης Ρέµος και η Έλενα Παπαρίζου εµφανίστηκαν στο ειδικό stage που είχε στηθεί για το πάρτι και από το πρώτο κιόλας λεπτό απογείωσαν το κέφι των καλεσµένων, οι οποίοι είχαν ήδη απολαύσει εκλεκτά πιάτα της διεθνούς κουζίνας από κορυφαίους σεφ. Ο τεράστιος µπουφές που είχε στηθεί ανανεώθηκε µετά το φαγητό µε γλυκά από όλο τον κόσµο, αν και η οικοδέσποινα επέµεινε λίγο παραπάνω στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική της πατρίδας της, του Λιβάνου, που φηµίζεται για τα σιροπιαστά! Γι’ αυτό και οι περισσότερες πιατέλες των επιδορπίων είχαν άρωµα Ανατολής. Οι καλεσµένοι έδειξαν προτίµηση στο χειροποίητο παγωτό µε φρέσκο βούτυρο που σερβίριζαν σεφ (παραδοσιακή συνταγή Λιβάνου). Το παγωτό φυλάσσεται σε τεράστιο ξύλινο βαρέλι που κλείνει µε χάλκινο καπάκι για να διατηρείται στη σωστή θερµοκρασία. Από τις πιο όµορφες εκπλήξεις που επιφύλασσε η οικοδέσποινα στους καλεσµένους της, κυρίως τους άντρες, ήταν η παρουσία ενός τεχνίτη από την Κούβα, ο οποίος ετοίµαζε επιτόπου φρέσκα πούρα για όσους ήθελαν να τα απολαύσουν µε τη σαµπάνια ή το κοκτέιλ τους. Το γλέντι κράτησε µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, µε τους καλεσµένους να αποχωρούν ύστερα από µία πραγµατικά υπέροχη βραδιά, που ήταν προσεγµένη µέχρι την τελευταία της λεπτοµέρεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved