Δεν φαντάζεστε ποιο διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι ήταν στη Μύκονο και δεν το αντιλήφθηκε κανείς! (φωτό)
Lifestyle

Δεν φαντάζεστε ποιο διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι ήταν στη Μύκονο και δεν το αντιλήφθηκε κανείς! (φωτό)

Ήρθε για τον γάμο της Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Σιάτι και «ξέμεινε» στη Μύκονο.

Ο λόγος για την Jessica Hart, αγγελάκι και εκείνη της Victoria’s Secret και αγαπημένο μοντέλο για τους κορυφαίους οίκους μόδας του εξωτερικού που βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τον γάμο της χρονιάς μαζί με τον σύντροφό της Σταύρο Νιάρχο!
Η Αυστραλιανή καλλονή και ο χρυσός Έλληνας κληρονόμος είναι φίλοι με τον νεόνυμφο ζευγάρι και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον γάμο τους που έγινε talk of the town όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Μάλιστα, πέρυσι τα δύο ζευγάρια είχαν απαθανατιστεί σε διακοπές τους στη Μύκονο.
Αυτή τη φορά, την παρουσία τους στο νησί των Ανέμων επιβεβαίωσε η ίδια η Jessica Hart μέσα από ανάρτησή της στο instagram όμως περιορίστηκε στις δικές της βουτιές σε παραλία του νησιού μιας και ο Σταύρος Νιάρχος απεχθάνεται κάθε είδους προβολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί τους στο ταξίδι αυτό είναι και ο μικρότερος αδελφός του Σταύρου, ο Τεό Νιάρχος. Βεβαίως έχουν φύγει εδώ και μέρες από το νησί αφού αμέσως μετά βρέθηκαν στο Σεν Μόριτς για κάποια κοινωνική τους υποχρέωση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved