Ευγενία Νιάρχου: Φωτογραφίες από το απίθανο πάρτι γενεθλίων της στο Σεν Μόριτς
Lifestyle

Ευγενία Νιάρχου: Φωτογραφίες από το απίθανο πάρτι γενεθλίων της στο Σεν Μόριτς

Το Σεν Μόριτς, το διάσηµο τουριστικό θέρετρο των ελβετικών Άλπεων, επέλεξε η Ευγενία Νιάρχου για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της.

Η χρυσή κληρονόµος άφησε τη Μύκονο, την Ίµπιζα και άλλους δηµοφιλείς καλοκαιρινούς τόπους διακοπών για να βρεθεί το περασµένο Σαββατοκύριακο στον κοσµοπολίτικο χειµερινό προορισµό, προκειµένου να υποδεχθεί τους φίλους της σε ένα λαµπερό πάρτι. Στην παρέα της διάσηµης σχεδιάστριας κοσµηµάτων ήταν, µεταξύ άλλων, η Τατιάνα Σάντο Ντοµίνγκο, σύζυγος του πρωτότοκου γιου της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου, η σχεδιάστρια µόδας Εκατερίνα Μαλίσεβα, η αποκαλούµενη και εκπρόσωπος της Αργεντινής στο ευρωπαϊκό τζετ σετ, Κονσεπσιόν Κοχρέιν, η συµπατριώτισσά της δηµοσιογράφος Νιέβες Ζουµπερµπχέλερ, η κληρονόµος του ιταλικού οίκου Missoni, Μαργαρίτα Μισόνι, και η Ιρανοκύπρια, επίσης σχεδιάστρια µόδας, Ντάνα Αλικάνι. Φυσικά, δεν θα µπορούσαν να λείπουν ο αδερφός της Ευγενίας, Σταύρος Νιάρχος, και η σύντροφός του Τζέσικα Χαρτ. Επίσης, παρόντες ήταν ο Αµερικανός δηµοσιογράφος Ντέρεκ Μπλάσµπεργκ, η διάσηµη fashion editor και πρώην µοντέλo Τζιοβάνα Μπατάλια, καθώς και η Σαµπίνε Γκέτι, η γεννηµένη στην Ελβετία Λιβανοαιγύπτια σχεδιάστρια κοσµηµάτων και ιδρύτρια της σειράς κοσµηµάτων Sabine G.
Το πάρτι ήταν θεµατικό, χωρισµένο σε δύο µέρη - και τα δύο µε vintage χρώµα, καθώς η εορτάζουσα επέλεξε στιλ από τη δεκαετία του ’60. Άπαντες διανυκτέρευσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Kulm Hotel», το οποίο έχει ιδιαίτερη ιστορία, καθώς είναι ένα από τα παλαιότερα στην περιοχή και η ίδρυσή του το 1856 αποτέλεσε θεµέλιο λίθο για τον χειµερινό τουρισµό. Η Ευγενία Νιάρχου, σύμφωνα με τη real, ξεχώρισε µέσα στην εντυπωσιακή τουαλέτα της, δηµιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, και έλαµπε από χαρά τόσο όταν συνοµιλούσε µε τους καλεσµένους της όσο και όταν έσβησε τα κεράκια στην τεράστια γενέθλια τούρτα της.
Η Κυριακή τούς βρήκε όλους στο βουνό να δοκιµάζουν το κάµπινγκ για λίγες ώρες, να κάνουν πικ νικ µε γκουρµέ εδέσµατα, να ανάβουν φωτιές στην ύπαιθρο και να βγάζουν selfies που τις ανέβαζαν συνοδεία ενθουσιωδών σχολίων στους προσωπικούς τους λογαριασµούς στα social media. Κοινό σηµείο των εντυπώσεων; Αυτό το πάρτι θα µείνει σε όλους αξέχαστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved