Χλιδάτα γενέθλια σε «χρυσό καταφύγιο» για τις αδερφές Τζένερ
Lifestyle

Χλιδάτα γενέθλια σε «χρυσό καταφύγιο» για τις αδερφές Τζένερ

Ένα από τα πιο χλιδάτα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών στον κόσμο, αξίας 44.000.000 ευρώ, νοίκιασαν οι αδελφές Τζένερ για να γιορτάσουν τα 19α γενέθλια της Κάιλι στις 10 Αυγούστου.

Η Κένταλ και η Κάιλι, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ταξίδεψαν μέχρι τις νήσους Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική και διέμειναν μια εβδομάδα στις τρεις βίλες του συγκροτήματος, διασκεδάζοντας με τους καλεσμένους τους. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται οι κατοικίες, η πολυτέλεια αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται ανεβάζουν το κόστος της διανυκτέρευσης σε 9.232 ευρώ, για τουλάχιστον πέντε διανυκτερεύσεις.

Συνολικά στις τρεις βίλες του «The Pearls of Long Bay Estate» υπάρχουν 23 κρεβατοκάμαρες, που μπορεί να φιλοξενήσουν έως 54 επισκέπτες. Συγκεκριμένα, δύο βίλες διαθέτουν από οκτώ κρεβατοκάμαρες και οκτώ τουαλέτες, ενώ η τρίτη έχει εφτά υπνοδωμάτια και εφτά τουαλέτες.

Οι δύο αδελφές έμειναν τόσο ικανοποιημένες από τη διαμονή τους, που τη Δευτέρα ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram σέξι φωτογραφίες τους έξω από τις βίλες, ευχαριστώντας την εταιρία Airbnb μέσω της οποίας τις νοίκιασαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved