Η Κατερίνα Ζαρίφη φτιάχνει προίκα;
Lifestyle

Η Κατερίνα Ζαρίφη φτιάχνει προίκα;

Έπιπλα κοίταζε το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Ζαρίφη στο Μαρούσι.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε και μάλιστα τη βραδιά των εγκαινίων στην κορυφαία έκθεση σπιτιού Athens Home Expo στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.
Το γλυκό κορίτσι της Ελένης όχι μόνο πέρασε από όλα τα περίπτερα της έκθεσης αλλά δοκίμασε κιόλας την άνεση των επίπλων, κυρίως των καναπέδων θέλοντας προφανώς να πάρει μια ιδέα για να ανανεώσει το σπίτι της. Και διάλεξε το καλύτερο μέρος.

Και εκείνη και άλλοι celebrities όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ζωή Κρονάκη, ο Γιάννης Τουμπάνος, ο Παναγής Τζωρτζάτος και πολλοί άλλοι που μαζί με τους άψογους διοργανωτές της έκθεσης σπιτιού Athens Home Expo, Τάκη, Χάρη και Μυρσίνη Μαρσώνη έκαναν τη βόλτα τους στον υπέροχο χώρο και εντυπωσιάστηκαν από τα υπέροχα κομμάτια που είδαν σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τον δήμαρχο Αχαρνών κ. Κασσαβό Ιωάννη και τον πρέσβη της Σλοβακίας κ. Peter Michalko έκοψαν την κορδέλα της Athens Home Expo και άνοιξαν επίσημα τις πόρτες της για το κοινό.

Και όλοι τους ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν πως όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης Athens Home Expo διεκδικούν ένα μοναδικό δώρο.
Μια μεγάλη δωροεπιταγή των 2.000 ευρώ από την εταιρία ΚΥΡΙΤΣΗΣ-Χειροποίητο Έπιπλο. Ένα πραγματικά πολύ μεγάλο δώρο για έναν τυχερό επισκέπτη ή επισκέπτρια.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Η έκθεση Athens Home Expo θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου!

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 16.30-21.30
Σ/Κ 10.30-21.30
Δωρεάν parking στο Avenue
Διοργάνωση ΡΟΜΒΟΣ

www.facebook.com/AthensHomeExpo
www.instagram.com/athenshomeexpo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved