Πλούσια κληρονόμος κοιμάται στα… παγκάκια
Lifestyle

Πλούσια κληρονόμος κοιμάται στα… παγκάκια

Τελικά τα λεφτά δεν φέρνουν σε όλους την ευτυχία. Πλούσια κληρονόμος κοιμάται στα… παγκάκια και είδε την ζωή της σιγά σιγά να καταστρέφεται εξαιτίας των ναρκωτικών και των λάθος επιλογών. 

Ο λόγος για την 63χρονη Αμερικανίδα Μαριάν Φρίντμαν-Φουτ, εγγονή του μεγιστάνα της κλωστοϋφαντουργίας Ισιντορ Κάπλαν, η οποία κατέληξε να κοιμάται στο Σέντραλ Παρκ με θέα τα… αστέρια.

Η Μαριάν Φρίντμαν-Φουτ μεγάλωσε στο Μανχάταν σε σπίτι που είχε μέχρι και… αίθουσα υποδοχής και φυσικά υπηρετικό προσωπικό, φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, απέκτησε μια χαριτωμένη κόρη και είχε ταλέντο και στον χορό.

Είδε όμως την ζωή την δική της και της οικογένειάς της να αλλάζει όταν πέθανε ο παππούς της. Η μητέρα της έπασχε από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού και πούλησε τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Εκείνη παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της, ο οποίος εργαζόταν για το FBI και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Ζιζέλ. Χώρισαν όμως όταν μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη και εκείνος κέρδισε την κηδεμονία του παιδιού, το οποίο η Μαριάν δεν συνάντησε ποτέ ξανά.

Η Μαριάν έμπλεξε με τα ναρκωτικά, απέκτησε εξάρτηση από την ηρωίνη και έκανε χρήση μεθαδόνης τέσσερις φορές την εβδομάδα για έξι χρόνια. Σταμάτησε να έχει επαφές με την μητέρα της και όταν εκείνη πέθανε μαζί με την αδερφή της «σκότωσαν» το πατρικό της σπίτι για 2,7 εκατ. δολάρια.

Το 2000 παντρεύτηκε τον οικοδόμο Φρανκ και αγόρασαν σπίτι στο Λονγκ Αϊλαντ, όμως το χάσανε το 2008 λόγω κρίσης.

Πήγαν να ζήσουν στο σπίτι της Ντόνα Ελτινγκερ που τους είχε γνωρίσει, εκείνη όμως πέθανε από κίρρωση ήπατος πριν από τρία χρόνια. Τον περασμένο Αύγουστο τους έγινε έξωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved