H πλούσια κυρία και η «γκουρμέ» απάτη από τον σεφ πρώην σύντροφο της
Lifestyle

H πλούσια κυρία και η «γκουρμέ» απάτη από τον σεφ πρώην σύντροφο της

Το αίσθημα πήγε περίπατο και τα ρομαντικά ραντεβού έγιναν συναντήσεις στα δικαστήρια για το πρώην ζευγάρι, με βαριές κατηγορίες να εκτοξεύονται από την πλούσια κυρία προς τον πρώην εραστή της.

Η 50χρονη πολυεκατομμυριούχος Φλόρα Μάσκολο, χήρα του Γκάι Μάσκολο, ιδρυτή της αυτοκρατορίας κομμωτηρίων Toni & Guy, ισχυρίζεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, πως έπεσε θύμα διάσημου Ελβετού σεφ, ο οποίος της απέσπασε πάνω από 2.500.000 ευρώ και τον σέρνει πλέον στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας.
Όπως ισχυρίζεται, ο πρώην σύντροφός της, celebrity, σεφ και εστιάτορας Μάικλ Ρίμενσναϊντερ, την εξαπάτησε αποσπώντας της μεγάλα χρηματικά ποσά.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη διάρκεια της 18μηνης σχέσης τους εκείνος την έκανε να πιστέψει πως ήταν ένας σοβαρός σεφ, βραβευμένος με αστέρι Michelin, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την αλυσίδα εστιατορίων που διατηρεί. Βάζοντας ιδιωτικό αστυνομικό να ερευνήσει γι' αυτόν, ανακάλυψε πως ο Ρίμενσναϊντερ είναι «ανέντιμος», ένας «επαγγελματίας απατεώνας», ένας «ψεύτης» και χρυσοθήρας, που «χρησιμοποίησε τα εστιατόριά του ως προμετωπίδα», για να αποκτήσει πρόσβαση στα εκατομμύριά της, τα οποία χρησιμοποίησε για να στηρίξει μια «πλουσιότατη προσωπική ζωή», αλλά και για να αποκτήσει πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά ρολόγια ή ιδιωτικά τζετ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους την έπεισε να του αγοράσει μια Mercedes αξίας 174.000 ευρώ, ενώ του έδωσε άλλα 2.500.000 ευρώ, προκειμένου να τα επενδύσει σε δύο νέα εστιατόρια.


Επίσης, «είχε διαστρεβλώσει την εμπειρία και τα διαπιστευτήριά του ως σεφ», προσποιούμενος ότι είχε αστέρι Michelin, ενώ είχε και «μακρά ιστορία... αποτυχημένων επιχειρήσεων ξενοδοχείων και εστιατορίων». Επιπλέον, είχε αρραβωνιαστεί τουλάχιστον «τέσσερις φορές από το 2009, λαμβάνοντας οικονομική ενίσχυση ή υποστήριξη από τις περισσότερες, αν όχι όλες, πρώην αρραβωνιαστικές του».

Ο ελβετικής καταγωγής σεφ Μάικλ Ρίμενσναϊντερ, που διατηρεί αλυσίδα εστιατορίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιμένει ότι ενήργησε με ειλικρίνεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σχέση του με την κυρία Μάσκολο, πριν η ρομαντική σχέση τους καταλήξει άδοξα με αυτό το πικρό τέλος.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του και διατείνεται πως δεν του δίνεται μια δίκαιη ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved