Κόντρα δίχως τέλος για τον Γιάννη Κούστα και την πρώην σύζυγο του
Lifestyle

Κόντρα δίχως τέλος για τον Γιάννη Κούστα και την πρώην σύζυγο του

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της πρώην συζύγου του, Σοφία Γιαννικοπούλου, με φόντο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε ακόμη μία φορά στα «χαρακώματα» του Πρωτοδικείου, με τη νέα μάχη να αναβάλλεται για τον προσεχή Μάρτιο, χωρίς όμως να λείπουν τα εκατέρωθεν «πυρά»!

Η Σοφία Γιαννικοπούλου, όπως αναφέρει η Espresso, έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο για την αγωγή διατροφής που κατέθεσε σε βάρος του 60χρονου «δόκτορα» της ναυτιλίας για τις δύο κόρες τους, ενώ εκείνος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρους. Όταν η πρώην σύζυγος ζήτησε αναβολή επειδή ο συνήγορός της βρισκόταν σε άλλο δικαστήριο, η πλευρά του εφοπλιστή ξέσπασε. «Δεν συναινούμε στην αναβολή. Θα πάει το 2019! Πρόκειται για παρελκυστική τακτική της ενάγουσας γιατί εισπράττει μια ιδιαίτερα παχυλή διατροφή, την οποία επιθυμεί να συνεχίσει να εισπράττει. Η απόφαση των ασφαλιστικών που έχει εκδοθεί ισχύει μέχρι να βγει η απόφαση της αγωγής. Εμείς έχουμε κάνει αίτηση ανάκλησης και μεταρρύθμισης των ασφαλιστικών γιατί θέλουμε να αλλάξουμε το ποσό της διατροφής» είπε συγκεκριμένα ο συνήγορος του Γιάννη Κούστα.

«Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε με κοινό σημείωμα με πρόταση του εφοπλιστή. Δεν είναι ένας τυχαίος ο εναγόμενος, κυρία πρόεδρε!» είπε η πλευρά της, για να λάβει απάντηση από την έδρα: «Κυρία μου, κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν είναι τυχαίος. Όλοι κάποιοι είναι».

Οι αντεγκλήσεις μεταξύ των συνηγόρων, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει τόσο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όσο και για να αποφασίσει σχετικά με το ζήτημα της αναβολής. Όταν επανήλθε η πρόεδρος πρότεινε συμβιβαστική λύση: «Μήπως που τώρα εκτονώθηκε η κατάσταση το σκεφτήκατε και θέλετε μια σύντομη αναβολή;». Πράγματι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέο ραντεβού σε περίπου δύο μήνες στη δικαστική αίθουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved