Σκότωσε τον άντρα της, κληρονόμο της Gucci και θα πληρώνεται…
Lifestyle

Σκότωσε τον άντρα της, κληρονόμο της Gucci και θα πληρώνεται…

Είναι γνωστή ως η «Μαύρη χήρα» της Ιταλίας. Σκότωσε τον άντρα της, Maurizio Gucci και πέρασε 18 χρόνια στην φυλακή για το έγκλημα αυτό. 

Ο Maurizio Gucci ήταν ο κληρονόμος της αυτοκρατορίας Gucci. Η Patrizia Reggiani εξέτισε τα 18 από τα 29 χρόνια της αρχικής κάθειρξης και πλέον δικαιούται ετήσιο επίδομα ύψους 1.000.000 ευρώ από την περιουσία του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με απόφαση του εφετείου του Μιλάνου, η 67χρονη δικαιούται πάνω από 18 εκατ. ευρώ από την περιουσία του εγγονού του ιδρυτή της αυτοκρατορίας Gucci .

Η Reggiani κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει τον άντρα της. Εκείνος έπεσε νεκρός στην είσοδο του γραφείου του στο Μιλάνο το 1995.

Ήταν έξαλλη επειδή εκείνος σκόπευε να παντρευτεί μια νεότερη γυναίκα αλλά και λόγω της διαχείρισης του ποσού των 170 εκατ. δολαρίων που του είχε αποφέρει η πώληση της οικογενειακής επιχείρησης το 1993 σε επενδυτικό όμιλο του Μπαχρέιν.

Ενδεικτικό του μίσους της για τον Maurizio ήταν ότι μετά τη δολοφονία του έγραψε στο ημερολόγιό της μόνο μία λέξη και μάλιστα στα ελληνικά: «Παράδεισος!»

Οι κόρες της που ζουν στην Ελβετία, Alegra και Alessandra αναμένεται να ασκήσουν έφεση στην απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved