Η Έλλη Στάη, η γυναίκα που ερωτεύεται μόνο ισχυρούς άντρες
Lifestyle

Η Έλλη Στάη, η γυναίκα που ερωτεύεται μόνο ισχυρούς άντρες

Σιδηρά κυρία στην ενημέρωση την αποκαλούσαν, αλλά μάλλον σε σιδηρά κυρία στους... γάμους έχει εξελιχθεί η Έλλη Στάη που όλως περιέργως δεν ερωτεύεται κάτι λιγότερο από εφοπλιστή, όπως καυστικά σχολιάζουν αρκετοί.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε από τα... χαμηλά στρώματα αλλά από κάπου ξεκινάμε όλοι! Ο πρώτος γάμος ήταν «φτωχός» σε σχέση με αυτούς που ακολούθησαν αφού παντρεύτηκε τον δικηγόρο Νίκο Στάη από τον οποίο κράτησε μόνο το όνομά της. Ούτε αυτό τυχαίο. Σύντομο και κομψό ήταν ό,τι πρέπει για να καθιερωθεί στον χώρο της δημοσιογραφίας με άλλο αέρα αφού το Τσαρλαμπά δεν το λες και εύηχο.

Ο δεύτερος γάμος της Έλλης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσίμης την καθιέρωσε στο χώρο της ΕΡΤ και της χάρισε ό,τι πολυτιμότερο έχει, τον γιο της Μάρκο. Και ύστερα ήρθε η... αναβάθμιση.
Η μακροχρόνια σχέση της με τον Διονύση Λιβανό, γόνο οικογένειας που αποτελούσε –και συνεχίζει να αποτελεί- ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά «τζάκια» της χώρας με τεράστια πολιτική καριέρα Βουλευτικές και Υπουργικές θέσεις ως και στην Ευρωβουλή από το 1989 ως το 1993 με το ΠΑΣΟΚ. Είχε βρει... φλέβα χρυσού! Και έμεινε εκεί για πολλά χρόνια καθώς η Έλλη, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, είχε συναντήσει ξανά τον έρωτα! Πάντως, εκείνος την περνούσε είκοσι ολόκληρα χρόνια, κάτι που συχνά σχολιαζόταν από τις κοσμικές στήλες της εποχής με την ίδια να δείχνει απαξίωση προς όλους και όλα (παλιά μου τέχνη κόσκινο, έχει κατηγορηθεί συχνά για σνομπισμό).

Για το κεφάλαιο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αφού αποτέλεσε και θέμα εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για αδίκημα χρηματισμού που αφορούσε την υπόθεση του Καζίνου στο Φλοίσβο –που να κατέληξε αυτό το πόρισμα άραγε;- με τον Διονύση Λιβανό να την αποκαλεί γυναίκα του αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Και με το τέλος της σχέσης να έρχεται άδοξα λίγο καιρό αργότερα και τις κακές γλώσσες να χρεώνουν και σε εκείνη την καθοδική πορεία του άλλοτε κραταιού άντρα της πολιτικής πριν το θάνατό του.
Και πέρασαν κάποια χρόνια και ύστερα ήρθε ένα ακόμα πιο δυνατό «χαρτί» στη ζωή της. Ο τραπεζίτης Στέλιος Παναγόπουλος μπήκε στη ζωή της στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έκανε τα αισθήματα της Έλλης, της δικιάς μας Έλλης...(όχι αποσιωπητικά) πλουσιότερα! Και τί σύμπτωση, όπως και ο Λιβανός, ο Στέλιος Παναγόπουλος διετέλεσε επίσης Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1994 ως το 1999.

Ένα περίεργο πράγμα όμως! Το τρίτο στεφάνι επίσης έμελλε να έχει άσχημο τέλος με την Έλλη να κουνάει το μαντήλι για την επόμενη σχέση της. Και ω τι περίεργο! Ξανά ένας ευκατάστατος άντρας δρόμο της

Ο τέταρτος γάμος της με τον Μιχάλη Γουλανδρή το 2008 σε κλίμα ενθουσιασμού ήταν πλέον γεγονός. Είχε βρει το λιμάνι της .... Κυριολεκτικά πάλι. Όπως και να έχει, η Ελλη εκείνη την εποχή απολαμβάνει τη ζωή της. Πηγαίνει τις βόλτες της με τα κότερα και τα πολυτελή γιοτ, σουλατσάρει στα κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα του κόσμου και κολυμπάει σε πριβέ παραλίες των ομορφότερων νησιών της χώρας μας και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Όπως και σε κάθε γάμο της πριν από τις καμπάνες του διαζυγίου που περιέργως πως πάντα κάποια στιγμή χτυπάνε... Να λοιπόν που και πάλι ο εφιάλτης ενός διαζυγίου (τον έχει περάσει τρεις φορές ήδη), παρουσιάζεται ξανά. Φήμες εκείνη την περίοδο της ζωής της, θέλουν την ίδια να έχει πέσει στα... πατώματα και να χτυπιέται που και πάλι απέτυχε ο γάμος της. Πάντως το διαζύγιό της μόνο βελούδινο δεν βγαίνει με τον εφοπλιστή. Στην αίτηση διαζυγίου που κατατίθεται το καλοκαίρι του 2014, η αντιδικία είναι έκδηλη ανάμεσα στους δύο εν διαστάσει συζύγους.

Και τώρα έρχεται και το πέμπτο στεφάνι και δεν αποκλείεται η ίδια η Έλλη να διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, όχι με τα περισσότερα διαζύγια αλλά με τα περισσότερα διαζύγια με μεγάλο... πορτοφόλι! Ο Νίκος Μουνδρέας άλλωστε που έχει στο πλευρό της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι ένας από τους ισχυρότερους άνδρες της ελληνικής ναυτιλίας. Δημοσιεύματα τώρα τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα.

Τελικά η Έλλη στην προσωπική της ζωή έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Σύμπτωση; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ο σοφός λαός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved