Μπλεγμένη διάσημη κληρονόμος – Οι βαριές κατηγορίες και οι αποκαλύψεις
Lifestyle

Μπλεγμένη διάσημη κληρονόμος – Οι βαριές κατηγορίες και οι αποκαλύψεις

Κατηγορείται για συνωμοσία η νεαρή κληρονόμος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το 34χρονο μοντέλο κατηγορείται πως συνωμότησε με τον Ρόμπιν Μάρεϊ προκειμένου ο δεύτερος να κλέψει περιουσιακά στοιχεία και άλλα αντικείμενα, αξίας 2.330 ευρώ, από το σπίτι του πρώην συζύγου της, του μεγιστάνα Σέρτζι Γουίντσορ, στο Τσέλσι.

Κατά την ακροαματική διαδικασία αναφέρθηκε πως ο Μάρεϊ πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της Σμιρνόβα τον περασμένο Μάιο παριστάνοντας τον δικαστικό επιμελητή και με αυτή την ιδιότητα φαίνεται πως αφαίρεσε δύο υπολογιστές, μια τηλεόραση, ένα ρολόι, έναν εκτυπωτή και μια συσκευή ηχογράφησης. Σύμφωνα με καταθέσεις, η Σμιρνόβα είχε εξασφαλίσει «δικαστική απόφαση εναντίον του πρώην συζύγου της, απαιτώντας να πληρώσει χρήματα που της οφείλει». Ακολούθως ο Μάρεϊ πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου στο Τσέλσι με τον συνεργό του και «πήρε διάφορα στοιχεία».

Η Σμιρνόβα είναι απόγονος του Πιερ Σμιρνόφ που δημιούργησε τη βότκα το 1818 και κόρη της πρώην πρωταθλήτριας της γυμναστικής Γιελένα Κολεσνίκοβα. Εργάστηκε ως μοντέλο, κέρδισε στα καλλιστεία για τη Μις Ρωσία το 2008 και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Γνωρίστε τους Ρώσους», η οποία παρουσίαζε πλούσιους μετανάστες που ζούσαν στη Βρετανία. Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και οι φωτογραφίες της με διάσημους ηθοποιούς, όπως ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζόναθαν Ρις Μάιερς, της έχουν χαρίσει χιλιάδες followers στα κοινωνικά δίκτυα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved