H παραλία στη Σκόπελο που "ερωτεύτηκε" ο σεΐχης του Κατάρ!
Lifestyle

H παραλία στη Σκόπελο που "ερωτεύτηκε" ο σεΐχης του Κατάρ!

Τη Σκόπελο, και συγκεκριμένα την περιοχή όπου βρίσκεται η περίφημη παραλία Καστάνι, φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι ο σείχης και πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις Σποράδες για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, εκπρόσωποι του σεΐχη έχουν βολιδοσκοπήσει ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή και μάλιστα φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες μιας έκτασπς που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία.

Το ενδιαφέρον του Αμπράμοβιτς
Στην παραλία Καστάνι, με τα γαλαζοπράσινα νερά, έχει πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Mamma Mia». Είναι το σημείο όπου η Τάνια τραγουδά το «Does your mother know» και η Sophy με τον Sky ερωτευμένοι τραγουδούν το «Lay all your love on me». Για τη συγκεκριμένη έκταση, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε γνωστή οικογένεια της Ελλάδας είχε ενδιαφερθεί πριν από μερικά χρόνια και ο Roman Abramovich, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν την τελευταία στιγμή. Ο Ρώσος κροίσος μάλιστα θα αγόραζε, εκτός από το συγκεκριμένο ακίνητο,"και ένα όμορο οικόπεδο. Το τελευταίο πωλούνταν έναντι 10 εκατ. ευρώ, όμως όταν έγινε γνωστό ότι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής ήταν ο Άμπράμοβιτς η τιμή ανέβηκε στα 15 εκατ. ευρώ. Οι εκπρόσωποι του Ρώσου δισεκατομμυριούχου δυσαρεστήθηκαν και έτσι δεν προχώρησε η αγοραπωλησία. Δεν είναι, πάντως, ή πρώτη φορά που ο σείχης του Κατάρ εκδηλώνει την πρόθεσή του να επενδύσει στην Ελλάδα. Πριν από τη Σκόπελο, αναζητούσε ακίνητο στη Σκιάθο που αποδεικνύεται το αγαπημένο του νησί, καθώς περνά τις διακοπές του εκεί τα τελευταία επτά χρόνια. Μάλιστα, φήμες τον ήθελαν να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για το μαγευτικό νησάκι της Τσουγκριάς, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου. Για τη νησίδα είχε υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον από ισχυρούς επιχειρηματίες όμως «αγκάθι» αποτελεί το πολύπλοκο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, φαίνεται πώς ο σείχης δεν έχει επηρεαστεί από όσα συνέβησαν στον ξάδελφό του, πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί, ο οποίος είχε εξοργιστεί με το μπλοκάρισμα των επιχειρηματικών σχεδίων του στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, την Κέρκυρα και την Οξυά, φτάνοντας στο σημείο να πει πώς «είναι ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα». Οι πληροφορίες δε, αναφέρουν ότι και η αδελφή του πρώην εμίρη φαίνεται να αναζητά ακίνητο για αγορά σε κάποιο ελληνικό νησί του Αιγαίου.

Ψητά και αρνάκι
Ο σεΐχης του Κατάρ, μέλος της βασιλικής οικογένειας και πρώην πρωθυπουργός της χώρας, έφτασε στο νησί του Παπαδιαμάντη την περασμένη Δευτέρα, με την περίφημη θαλαμηγό του «Αλ Μιρκάμπ». Νωρίτερα, πιθανολογείται ότι είχε κάνει ένα πέρασμα από το Τσεσμέ, λαμβάνοντας υπόψη φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από Τούρκους στα social media.
Στη Σκιάθο, το πλωτό παλάτι του σεΐχη, ως συνήθως αγκυροβόλησε οτην παραλία Μάραθα κάτω από το εμβληματικό ξενοδοχείο «Skiathos palace». Όπως ήταν φυσικό η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή και οι λουόμενοι στη γνωστή παραλία Κουκουναριές που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, άρχισαν αμέσως να βγάζουν φωτογραφίες με φόντο το πανάκριβο γιοτ. Με το που έφτασε η θαλαμηγός στο νησί, δόθηκε εντολή στο ξενοδοχείο για τον ανεφοδιασμό της, ενώ την Τρίτη το βράδυ ο σείχης και η παρέα του δείπνησαν στο εστιατόριο «White view», που βρίσκεταιι στο «Skiathos Palace» και έχει καταπληκτική θέα προς τις Κουκουναριές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σείχης επέλεξε να φάει το αγαπημένο του ντόπιο αρνάκι γάλακτος στη σούβλα, εγώ αντί για γλυκό παρήγγειλε ελληνικό καφέ, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και του εστιατορίου, Αρη Δερβένη, ο σείχης έχει αναπτύξει στενή σχέση και μάλιστα λέγεται ότι είναι από τους ελάχιστους που έχει προσκαλέσει αρκετές φορές για δείπνο στη θαλαμηγό του. Η φιλία τους έχει παραμείνει δυνατή, καθώς ο επιχειρηματίας ποτέ δεν την εκμεταλλεύτηκε και συνεχίζει να τηρεί απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά, στις κινήσεις του σείχη και της οικογένειάς του.
Σε γενικές γραμμές, όλοι όσοι έχουν συναναστραφεί μαζί του, μιλούν για έναν φιλέλληνα, έναν άνθρωπο προσιτό, ευγενικό και χαμογελαστό. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τη Δευτέρα το βράδυ, ο σείχης ντυμένος απλά και συνοδευόμενος από την ασφάλειά του, έφτασε με σκάφος στο λιμάνι της Σκιάθου. Αφού έκανε μια βόλτα, πήγε στο γνωστό ψητοπωλείο «Κόζιακας», που φημίζεται για τα κρεατικά του, τα οποία είναι μαριναρισμένα και ψημένα με τέχνη. Εκεί, ο σείχης και η παρέα του δοκίμασαν κοκορέτσι, μπριζόλα στα κάρβουνα, κοντοσούβλι κοτόπουλο και παρήγγειλαν ένα ολόκληρο αρνάκι.

Δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που δοκιμάζει τα συγκεκριμένα εδέσματα. Πέρυσι, ο σεΐχης είχε καλέσει τον κ. Νίκο, ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, στη θαλαμηγό του προκειμένου να μαγειρέψει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και τους καλεσμένους τους. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του σεΐχη είναι πως είναι απρόβλεπτος και τελευταία στιγμή αιφνιδιαστικά αλλάζει τα πλάνα του. Έτσι, ενώ όλοι πίστευαν πως θα παρέμενε αρκετές ήμερες στο νησί, έφυγε την Τετάρτη το απόγευμα ή τουλάχιστον από τότε έχει να δει κάποιος τη θαλαμηγό. Ωστόσο, κάποιοι εκτιμούν πως δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει για νέο γύρο διακοπών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved