Παράβαλου-Τρίκαρδος: Τα κοσμήματά τους έχουν κατακτήσει το Μπέβερλι Χιλς
Lifestyle

Παράβαλου-Τρίκαρδος: Τα κοσμήματά τους έχουν κατακτήσει το Μπέβερλι Χιλς

Οι δημιουργίες τους με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους φιγουράρουν σε ορισμένες  από τις πιο γνωστές μπουτίκ του κόσμου.

Ο Βασίλης Τρίκαρδος μαζί με τη σύζυγό του Μαριάντζελα Παράβαλου, μεταμορφώνουν τα παραδοσιακά σύμβολα της Καθολικής Εκκλησίας, τα γνωστά ροζάρια, σε κορυφαία σχέδια μόδας.

Το 2011 δημιουργήθηκε η Angelo di Spiritο Rosa, μια πρωτότυπης εταιρεία κοσμημάτων με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, που τριπλασίασε τα κέρδη της μέσα σε τρία χρόνια, κερδίζοντας συνάμα την εμπιστοσύνη κορυφαίων καταστημάτων ανά τον κόσμο.

Οι δημιουργίες της εταιρείας τους φιγουράρουν από το 2012 σε δύο από τις πιο γνωστές high fashion boutiques, τη «Luisa Via Roma» στη Ρώμη και την «Banner» στο Μιλάνο, ενώ πέρυσι και φέτος προστέθηκαν η «Madison» στο Μπέβερλι Χιλς και άλλες επώνυμες της Πορτογαλίας, αλλά και της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα και βέβαια στα Ματογιάννια στη Μύκονο, στις Σπέτσες, στο «Blue Palace» της Κρήτης και στην Κέρκυρα.

Ο Βασίλης Τρίκαρδος όσον αφορά στη συσκευασία, ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της εταιρείας, δηλώνει πολύ αυστηρός. Ηδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών επεξεργάζεται τα στοιχεία των αντιγραφών από ελληνικές και ξένες εταιρείες για να αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Για εκείνον, όμως, το σημαντικότερο είναι άλλο. «Να χτίσουμε ένα ισχυρό brand, ισάξιο τoυ διεθνούς ανταγωνισμού. Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω ευκαιριακά και να κόψω ταχύτητα σε 3 έως 5 χρόνια, αλλά τα κοσμήματα της επιχείρησης να τα αγοράζουν οι πελάτες μας και να είναι περήφανοι που τα φορούν», λέει.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved