Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της Ελληνίδας δημοσιογράφου με το βαθύπλουτο Τούρκο σύζυγό της (φωτό)
Lifestyle

Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της Ελληνίδας δημοσιογράφου με το βαθύπλουτο Τούρκο σύζυγό της (φωτό)

Όσοι είδαν πριν από λίγες ηµέρες τον Τούρκο βαθύπλουτο επιχειρηµατία Ουνάλ Αϊσάλ και τη σύζυγό του Φανή Γραμματικογιάννη να απολαµβάνουν µαζί τη µεγάλη συναυλία του Ερος Ραµαζότι µε τον Αντώνη Ρέµο στη Μύκονο διαπίστωσαν ιδίοις όµµασι πως το ζευγάρι βιώνει µία πολύ ευτυχισµένη οικογενειακή ζωή, πολύ µακριά από όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνους στη γειτονική χώρα, περί σκανδάλων, ύπαρξης τρίτων προσώπων, αιτήσεων διαζυγίων και εντάσεων.

Η εικόνα τους εκείνο το βράδυ µόνο σε ζευγάρι σε εµπόλεµη κατάσταση δεν παρέπεµπε. Πράγµατι, η όµορφη Ελληνίδα δηµοσιογράφος και ο ισχυρός Τούρκος επιχειρηµατίας και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής οµάδας Γαλατασαράι διανύουν µία από τις πιο όµορφες περιόδους του γάµου τους και δείχνουν να αδιαφορούν για τις όποιες φήµες τούς θέλουν χωριστά ή λίγο πριν υπογράψουν το διαζύγιό τους. ∆εν είναι η πρώτη φορά που δηµοσιεύµατα -κυρίως στον τουρκικό Τύπο- θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει. Τον Οκτώβριο του 2015 είχε ξεκινήσει ένας παρόµοιος κύκλος δηµοσιευµάτων, τα οποία είχαν προκαλέσει την οργή τόσο του Τούρκου µεγιστάνα όσο και της όµορφης Ελληνίδας συζύγου του. Ο Ουνάλ Αϊσάλ τότε είχε κινηθεί νοµικά εναντίον τουρκικών ιστοσελίδων, εφηµερίδων και περιοδικών, ζητώντας την άµεση αποκατάσταση της αλήθειας. Ούτε µε αυτόν τον τρόπο, όµως, σταµάτησαν κάποιοι, καθώς πρόσφατα νέα δηµοσιεύµατα ήθελαν το ζευγάρι να έχει κάνει αίτηση διαζυγίου. Τα... στόµατα έκλεισαν, όµως, όταν τον περασµένο Μάιο -κι ενώ η Φανή Γραµµατικόγιαννη είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη µε τη µοναχοκόρη τους Αλίν- ο Ουνάλ Αϊσάλ απαθανατίστηκε στο αεροδρόµιο «Κεµάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης να υποδέχεται τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η... χαριστική βολή σε αυτούς που ήθελαν το ζευγάρι χωριστά δόθηκε από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας τον Ιούλιο που µας πέρασε, όταν µαζί µε την 6χρονη κόρη τους πέρασαν µοναδικές διακοπές στο κοσµοπολίτικο Μπόντρουµ. Χαλαροί και ευτυχισµένοι, απολάµβαναν µοναδικές στιγµές ως οικογένεια, έχοντας γυρίσει οριστικά την πλάτη τους σε κακόβουλα και κακεντρεχή δηµοσιεύµατα. Οι πρόσφατες διακοπές του ζευγαριού στη Μύκονο έπεισαν ακόµη και τους πιο δύσπιστους πως ο Τούρκος επιχειρηµατίας και η όµορφη σύζυγός του είναι πολύ ερωτευµένοι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριµίας τους. Τα βλέµµατά τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά ένα όµορφο βράδυ, το 2008, σε εστιατόριο της Βουλιαγµένης, όπου δειπνούσαν µε διαφορετικές παρέες. Ο έρωτας ανάµεσα στη γοητευτική δηµοσιογράφο και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας-κολοσσού UNIT, που περιλαµβάνει κλάδους δραστηριοτήτων όπως το εµπόριο πετρελαίου, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η βιοτεχνολογία, οι αναλώσιµες πηγές ενέργειας, ο τουρισµός και η αγορά ακινήτων, ήταν κεραυνοβόλος. Σύντοµα εκείνη εγκατέλειψε για τον άντρα της ζωής της τον πρότερο βίο της στην Ελλάδα για να είναι κοντά του.
Μόλις είχε αρχίσει να γράφεται ένα πραγµατικά πολύ ροµαντικό παραµύθι, που δεν θα µπορούσε παρά να έχει αίσια έκβαση, µε τον λαµπερό γάµο τους και την απόκτηση της γλυκύτατης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved