Πως το παλάτι «λανσάρει» την νέα πριγκίπισσα
Lifestyle

Πως το παλάτι «λανσάρει» την νέα πριγκίπισσα

Πολλές είναι οι εξελίξεις στο παλάτι και οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τρέχουν για να τις προλάβουν. 

Δεν πάνε πολλές μέρες από την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, και οι αξιωματούχοι του παλατιού του Κένσινγκτον έχουν ήδη αρχίσει σιγά σιγά τις προετοιμασίες για την ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι ετοιμάζονται για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει γνωρίσει ήδη γνωρίσει την οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να τον συνοδεύσει στα Invictus Games, τους αγώνες για τους τραυματίες βετεράνους στρατιώτες, που διοργανώνονται στο Τορόντο.

Ως εκ τούτου, το παλάτι έχει αρχίσει ήδη το «λανσάρισμα» της Μέγκαν, δρομολογώντας αλλαγές ακόμη και στη διαρρύθμισή του, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το νέο σπιτικό του Χάρι και της Μέγκαν, στο «Διαμέρισμα 9». Λέγεται ότι οι δυο τους ζουν ήδη μαζί στο Νότινγκαμ Κότατζ, ένα μικρό σπίτι δύο δωματίων στις εκτάσεις του Κένσινγκτον, ωστόσο μετά τον αρραβώνα τους δεν θα τους είναι αρκετά.

Μάλιστα, έχει δοθεί εντολή στο δικηγορικό γραφείο Harbottle & Lewis, που εκπροσωπεί τους πρίγκιπες Κάρολο, Γουίλιαμ και Χάρι, να αναλάβει και τις υποθέσεις της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ γίνονται προσπάθειες για να περιοριστούν οι υποχρεώσεις της ηθοποιού ως προς το marketing της σειράς «Suits», στην οποία πρωταγωνιστεί, για να έχει ελεύθερο χρόνο να προετοιμαστεί για τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Mail On Sunday», ο πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφός του σκόπευαν να ανακοινώσουν τους αρραβώνες τους νωρίτερα, ωστόσο «πάγωσαν» τα σχέδιά τους, ώστε να μην επισκιάσουν την 20ή επέτειο από τον θάνατο της Νταϊάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved