Πώς ο Φοίβος Μορίδης έπεισε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να βγάλει την πρώτη...σέλφι της ζωής του;
Lifestyle

Πώς ο Φοίβος Μορίδης έπεισε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να βγάλει την πρώτη...σέλφι της ζωής του;

Σε μια σημαντική εκδήλωση στην Πρεσβεία της Κύπρου, όπου η συγγραφέας Παναγιωτα Μοριδου, μητέρα του Προέδρου της DREAMWORKS CORP EUROPE και Ιδρυτή του ελληνικού "Facebook", GREEK-SMILE. com , Φοίβου Μορίδη, παρουσίασε το νέο της βιβλίο,"Στα μονοπάτια του χρέους",παραβρέθηκε σχεδόν όλη η πνευματική Αθήνα!


Πρυτάνεις, καθηγητές πανεπιστημίου, Υπουργοί, Βουλευτές, Πρέσβεις ξένων χωρών και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό για το βιβλίο,απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλαδος κκ Ιερωνυμος, ο οποίος συνδέεται με πολυετή στενή φιλία με την οικογένεια Μορίδη και ο οποίος μαγνήτισε με την παρουσία του, αφού όλοι οι παριστάμενοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι!

Στιγμή που τράβηξε τα βλέμματα όλων, ήταν όταν ο Φοίβος Μορίδης, πρότεινε στο Μακαριώτατο, ο οποίος είναι ο Πνευματικός του Πατέρας, να βγάλουν μια...σέλφι!!

Και ο Μακαριωτατος με το γνωστό του μειλίχιο ύφος του απάντησε "Άντε,θα το κάνω κι αυτό για πρώτη φορά στη ζωή μου..."!!

Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ο οποίος επίσης συνδέεται στενά με τον Φοίβο Μορίδη, ο οποίος έκανε την πρώτη διακριτικότατη εμφάνιση του, μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved