Lifestyle

Σοκαριστικό έγκλημα: Μεγιστάνας δολοφόνησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε!

Gossip-tv Team

Σάλος έχει προκληθεί με το έγκλημα στην έπαυλη του μεγιστάνα. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του και στην συνέχεια να έδωσε τέλος στην ζωή του. 

Απαγχονισμένοι δίπλα από την πισίνα της βίλας τους στο Τορόντο βρέθηκαν ο φαρμακοβιομήχανος Μπάρι Σέρμαν και η σύζυγος του Χάνεϊ. Έπειτα από έρευνες, η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο 75χρονος σκότωσε την 70χρονη και την κρέμασε, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού.

Ο Μπάρι Σέρμαν είναι ο ιδρυτής της Apotex Inc της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας του Καναδά, με 11.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Τα δυο πτώματα, τα βρήκε ο κτηματομεσίτης ο οποίος είχε μεταβεί στο ακίνητο για να το δείξει σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Δεν αποκλείεται βέβαια ακόμα κανένα ενδεχόμενο στην υπόθεση, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπό έρευνα κάποιο ύποπτο άτομο.

Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού είναι οργισμένα και δηλώνουν ότι αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πατέρας τους να σκότωσε την μητέρα τους και μετά να αυτοκτόνησε, καθώς δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα. Καλούν, δε την αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση σε βάθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved