Το άγνωστο τροχαίο της Νταϊάνα- Τι αποκάλυψε ο μπάτλερ
Lifestyle

Το άγνωστο τροχαίο της Νταϊάνα- Τι αποκάλυψε ο μπάτλερ

Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα αποκάλυψε πως  είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο πριν από εκείνο που της στοίχισε την ζωή της στο Παρίσι.

Ο Πολ Μπάρελ που συμμετέχει στο αυστραλιανό reality επιβίωσης «I'm a celebrity, get me out of here», μίλησε για το άγνωστο έως σήμερα τροχαίο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. Όλα ξεκίνησαν όταν είχε μια συζήτηση με τον συμπαίκτη του και διάσημο μέντιουμ Τζον Έντουαρντ. Το μέντιουμ άρχισε να «διαβάζει» τον Μπάρελ και του είπε ότι είχε κάποιο, φίλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται με το χάρισμα του μέντιουμ, το ενδιαφέρον όλων χτύπησε κόκκινο, όταν ο Έντουαρντ ρώτησε τον πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα αν το συγκεκριμένο άτομο είχε εμπλακεί σε δύο τροχαία, «έναν οιωνό κι ένα μοιραίο». Αρχικά, ο Μπάρελ απάντησε αρνητικά, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, σκεπτόμενος λίγο καλύτερα, συμφώνησε.

Μιλώντας στη συμπαίκτριά του Τζάκι Τζιλς, ομολόγησε ότι εξεπλάγη από το ταλέντο του μέντιουμ, καθώς δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει ότι η Νταϊάνα είχε και άλλο ατύχημα με το αμάξι της. «Ήταν φοβισμένη εκείνη τη νύχτα και τράκαρε το αμάξι της. Δεν θα έπρεπε να είχε οδηγήσει. Ήταν στη μέση τού πουθενά. Με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει και της είπα: “Κλειδώσου στην τουαλέτα του κοντινότερου ξενοδοχείου και θα έρθω να σε πάρω”. Και πήγα. Πήγα τα μεσάνυχτα και τη μάζεψα και μετά πήρα την αστυνομία και το παλάτι να τους πω να πάρουν με γερανό το αμάξι» αποκάλυψε ο Μπάρελ για το άγνωστο περιστατικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved