Ευτύχης Μπλέτσας: Αφήνει την κουζίνα της μαμάς και αρχίζει τα ταξίδια με το «Happy Traveler»
Taste

Ευτύχης Μπλέτσας: Αφήνει την κουζίνα της μαμάς και αρχίζει τα ταξίδια με το «Happy Traveler»

Με αισθητική που παραπέμπει στις selfies, ο Ευτύχης Μπλέτσας αφήνει την... κουζίνα της μαμάς και αρχίζει τα ταξίδια με το «Happy Traveler».

Ολοι με έχουν συνδέσει με το φαγητό! Ομως αυτή τη φορά δεν θα κάνω μια μαγειρική εκπομπή αλλά μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα έχει και λίγο... φαγητό», λέει ο «χαρούμενος ταξιδιώτης» του ΣΚΑΪ που συνδυάζει τις μεγάλες του αγάπες προς όφελος του τηλεθεατή. Ξεκινώντας από την πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, ο Ευτύχης κάνει ένα καλοκαιρινό «Selfie Tour» παρουσιάζοντας σε κάθε επεισόδιο και έναν καινούργιο προορισμό. «Γενικά αν κάποιος με έχει ακολουθήσει διαδικτυακά θα δει ότι πάνω - κάτω η εκπομπή είναι αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια δοσμένο με τηλεοπτικούς όρους. Υπάρχει κάποια τεχνική κινηματογράφησης που βγάζει το αποτέλεσμα που θέλουμε και την αισθητική που μοιάζει με αυτή των φωτογραφιών σέλφι (selfies). Υπάρχουν γυρίσματα που πηγαίνω εγώ με μια κάμερα στο χέρι και μιλάω στους ανθρώπους. Δεν είναι δηλαδή αυτό το στημένο που περιμένουμε να περάσει ο παρουσιαστής και περιμένουν 15 άτομα».
Σε κάθε επεισόδιο ο Ευτύχης κάνει και τρώει όλα όσα μπορεί και αξίζει να κάνει και να φάει κάποιος ταξιδιώτης σε κάθε προορισμό.
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου, έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως προορισμός και από εκεί θα ξεκινήσω το τουρ. Μετά θα πάμε φυσικά και μια βόλτα από τη Χαλκιδική, γιατί... σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, όπως λέμε εμείς οι Θεσσαλονικείς, και θα συνεχίζουμε το τουρ μας σε διάφορα νησιά, κοσμοπολίτικα και μη. Ας πούμε, πάμε στη Μύκονο που την εξερευνούμε με μια εντελώς διαφορετική οπτική, στην Ιο και τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο, αλλά και την Ικαρία, τη Σάμο, στα Χανιά και στην Καλαμάτα».
Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved