Έρχεται το «Ηappy Traveller» στο ΣΚΑΙ
Taste

Έρχεται το «Ηappy Traveller» στο ΣΚΑΙ

Το «HAPPY TRAVELLER» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει στα Χανιά την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 19.00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σ΄ αυτό το επεισόδιο ο Ευτύχης φτάνει με το αεροπλάνο στα μοναδικά Χανιά και ξεκινάει να περιπλανιέται στο κέντρο της πόλης και την αγορά της. Δοκιμάζει την χανιώτικη μπουγάτσα και συνεχίζει τη βόλτα του στο πιο γνωστό burgerάδικο της πόλης. Το ενετικό λιμάνι είναι η επόμενη στάση του Happy Traveller και η πιο παραδοσιακή ταβέρνα προσφέρει στον Ευτύχη ένα από τα καλύτερα γεύματα.

Η παλιά πόλη και το παλιό λιμάνι δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα και έτσι αναλαμβάνει να τα εξερευνήσει όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Κάνει βόλτα με την άμαξα και τέλος επισκέπτεται το μέρος από το οποίο θα δεις το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα , στο πιο γνωστό bar restaurant που διαθέτει η πόλη.

Η επόμενη μέρα ξεκινάει δυναμικά με FlyBoard βλέποντας τον Ευτυχισμένο μάγειρα να βρίσκεται στον αέρα. Μετά από τους ουρανούς προσγειώνεται και επισκέπτεται την πλατεία 1821 και το μαγειρείο που φτιάχνει τα καλύτερα μαγειρευτά στα Χανιά.

Στη συνέχεια, ο Ευτύχης πηγαίνει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και σε ένα από τα καλύτερα beach bar της περιοχής. Έπειτα κάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στα Χανιά, πετάει στον αέρα με διθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς με τον έμπειρο στο είδος του Γιώργο Κισσανάκη. Στο τέλος επισκέπτεται μια εκπληκτική ταβέρνα και γεύεται τις λιχουδιές της ενώ κλείνει τη μέρα του με ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ της πόλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved