«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές της εβδομάδας
Taste

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές της εβδομάδας

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. 

Οι συνταγές της εβδομάδας 16-20 Νοεμβρίου:

Δευτέρα 16/11: Την πιο νόστιμη galette με φέτα, ντομάτα και ελιές μαγειρεύει σήμερα ο Άκης. Η καλεσμένη του, Μυρσίνη Μαρούλη, ετοιμάζει μια λαχταριστή τάρτα σοκολάτας με λικέρ βύσσινο.

Τρίτη 17/11: Ο Άκης μαγειρεύει κοτόπουλο στο σημερινό επεισόδιο και τα μπαχαρικά που προσθέτει απογειώνουν και τη γεύση και τη μυρωδιά. Ο Μιχάλης Εγγλεζίλης προτείνει γαρίδες κανταΐφι με chutney πιπεριάς.

Τετάρτη 18/11: Απολαυστική τάρτα με σοκολάτα γάλακτος, τζίντζερ και καραμελωμένο ανανά είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Ο Νίκος Κοκκινέλης, μαζί με τον Άκη, μαγειρεύουν πεντανόστιμο λαβράκι κηπουρού.

Πέμπτη 19/11: Ο Άκης συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις χοιρινές μπριζόλες με το πορτοκάλι και το αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει. Ο Μάριος Κυπριώτης μάς προτείνει λαχταριστό cheesecake με καραμελωμένα φύλλα κρούστας και μαρμελάδα φράουλας.

Παρασκευή 20/11: Θρεπτική και πεντανόστιμη πίτα με λαχανικά μάς ετοιμάζει σήμερα ο Άκης. Η Βαλεντίνα Αργυροπούλου έρχεται στο στούντιο και προτείνει Tom Kha Gai, μία πρωτότυπη συνταγή από την Ταϋλάνδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved