Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες από τη Βίκος Cola
Taste

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες από τη Βίκος Cola

Το χαμόγελο σε 3.000 οικογένειες χαρίζει αυτά τα Χριστούγεννα η Βίκος Cola!

Σκοπός αυτές οι γιορτινές ημέρες να μη στερηθεί κανείς τίποτα, έτσι και η Βίκος Cola, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης, στηρίζει χιλιάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη.


Τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων παρέχει η Βίκος Cola, στην προσπάθειά της να στηρίξει εμπράκτως εκείνες τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, με την ελπίδα να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά για 3.000 οικογένειες!


Ένα χαμόγελο ελπίδας χαρίζει αυτές τις ημέρες αγάπης και θαλπωρής η Βίκος Cola, που έχει φροντίσει ώστε να μην τους λείψει τίποτα παρέχοντας τους το πλήρες χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, σε μια συντονισμένη και στοχευμένη προσπάθεια, με τη συνεργασία των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, Ιλίου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Αγίας Βαρβάρας & Κορυδαλλού, Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων, της Τράπεζας Τροφίμων Καματερού και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και των Πειραιά Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας και Κορινθίων, χαρίζοντας έτσι αγάπη και υποστήριξη.


«Είναι ανθρώπινο καθήκον να δίνουμε ουσιαστικό νόημα στην έννοια «μοιράζομαι». Αυτά τα Χριστούγεννα ερχόμαστε κοντά σε 3.000 οικογένειες με στόχο να δώσουμε χαρά και να χαρίσουμε αγάπη. Όλοι εμείς στην Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υλοποιούμε αυτήν την προσπάθεια θέλοντας να τονίσουμε ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων μοιραζόμαστε την ανθρώπινη ζεστασιά και τη δίψα για αγάπη» υπογραμμίζουν τα στελέχη της εταιρείας.
Η συνεργασία της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με 12 δήμους σε Αττική, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, έχει ως σκοπό τη στήριξη των οικογενειών που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες. Ας μην ξεχνά κανείς μας ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved