Τι… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης ;
Taste

Τι… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης ;

Τι… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης; Όλα όσα θα δούμε στην κουζίνα του αυτή την εβδομάδα.

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Οι συνταγές της εβδομάδας 4-8 Απριλίου:

Δευτέρα 4/4: Νόστιμη και εύκολη συνταγή μάς μαγειρεύει σήμερα ο Άκης: πατάτες με μπρόκολο στην κατσαρόλα. Η Νίκη Τουρνατζή μάς προτείνει αφράτο κέικ λεμονιού με παπαρουνόσπορο.

Τρίτη 5/4: Απολαυστικό ρολό με φρούτα και σοκολάτα είναι το γλυκό του σημερινού επεισοδίου διά χειρός Άκη. Ο καλεσμένος της εκπομπής, Σίμος Δεμένεγας, μαγειρεύει κουνέλι στη γάστρα με πατάτες.

Τετάρτη 6/4: Γαρίδες με κοφτό μακαρονάκι στον φούρνο με πλούσια σάλτσα μπεσαμέλ είναι το πρώτο μας πιάτο. Για επιδόρπιο, η Σοφία Κατσιούλη μάς ετοιμάζει λαχταριστή καρυδόπιτα με κρέμα.

Πέμπτη 7/4: Ο Άκης ετοιμάζει σήμερα ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου με σουσάμι ενώ η γλυκιά πρόταση του Βασίλη Σπέρτου είναι το ιταλικό zuccotto.

Παρασκευή 8/4: Πρωτότυπη φοκάτσια με ταχίνι είναι η συνταγή του Άκη. Ο Άγγελος Πρατσίνης ετοιμάζει χορταστικές χοιρινές μπριζόλες με πετιμέζι, που τις συνοδεύει με πουρέ καρότου με κίμινο και πορτοκάλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved