Άπαχο vs. πλήρες γάλα: Ποιο να επιλέξετε και γιατί
Taste

Άπαχο vs. πλήρες γάλα: Ποιο να επιλέξετε και γιατί

Αρκετοί καταναλωτές επιλέγουν σήμερα το άπαχο γάλα, το άπαχο τυρί και το άπαχο γιαούρτι σε μια προσπάθεια να μειώσουν την πρόσληψη λιπαρών από τη διατροφή τους.

Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Circulation βάζει στο μικροσκόπιο τα γαλακτοκομικά αναφορικά με το ρόλο τους στην εκδήλωση του διαβήτη, εξετάζοντας κατά πόσο η περιεκτικότητά τους σε λιπαρά επηρεάζει τις πιθανότητες εκδήλωσης της μεταβολικής νόσου.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved