Λαβράκια με πατάτες στο φούρνο
Το λαβράκι θεωρείται εκλεκτό ψάρι στην ελληνική κουζίνα και μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους, πχ. στη σχάρα, στον ατμό, στο φούρνο.
Από πλευράς διατροφικής αξίας μαζί με τη τσιπούρα ανήκουν στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα ω-3. Εμείς σήμερα σας προτείνουμε να μαγειρέψετε το λαβράκι στο φούρνο με πατάτες και ντομάτα. Ένα φαγητό που θυμίζει καλοκαίρι. Απλά υλικά και ένα πολύ νόστιμο φαγητό.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ