Έκτορας Μποτρίνι: «Top μαγείρισσες οι Ελληνίδες»
Taste

Έκτορας Μποτρίνι: «Top μαγείρισσες οι Ελληνίδες»

Ο Έκτορας Μποτρίνι κρίνει στον πάγκο της κουζίνας τις Ελληνίδες μαμάδες και τις κόρες ή τους γιους τους στην απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και δηλώνει: «Θεωρώ ότι οι Ελληνίδες μαγειρεύουν πολύ καλά, ειδικά στην περιφέρεια».

«Παρόλο που η κρίση έχει ακουμπήσει τα περισσότερα σπίτια, εκεί βρίσκουν πιο εύκολα τα υλικά» εξηγεί στην «Espresso» και συνεχίζει: «Εννοείται έχουν γίνει πολλά απρόοπτα στα γυρίσματα. Πρώτον και κύριον δεν μαγειρεύουν οι μαμάδες, αλλά οι κόρες. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος, υπάρχει το άγχος της κάμερας και γίνονται τραγικά πράγματα. Εχω φάει ωμό σαλιγκάρι κατά λάθος, αφού νόμιζα ότι ήταν βρασμένο. Μου έχουν στείλει ωμά κοτόπουλα ή ψάρια, σούσι δηλαδή. Ο χρόνος τρέχει και γίνεται ο χαμός στο πλατό».

Οσο για το αν μπορεί η ελληνική τηλεόραση να σηκώσει τόσες εκπομπές μαγειρικής, τη στιγμή που πολλοί Έλληνες δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη ώστε να ταΐσουν τα παιδιά τους, ο σεφ έχει την απάντηση. «Το δικό μας πρόγραμμα δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, αλλά διαγωνισμός. Και, δεύτερον, θεωρώ ότι ο κόσμος ξεχνιέται με αυτές τις εκπομπές. Είναι πολύ κοντά στον τηλεθεατή και πιστεύω ότι η δική μας εκπομπή χρησιμοποιεί φτηνά και αγνά υλικά και δεν είναι προβοκατόρικη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved