Μαρί Μαμγιόγλου: «Εκανα πέντε διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσω, αλλά δεν με ένοιαζε»
Taste

Μαρί Μαμγιόγλου: «Εκανα πέντε διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσω, αλλά δεν με ένοιαζε»

Η Ντίνα Νικολάου μας συστήνει μία ακόμα σημαντική Ελληνίδα, τη δημοσιογράφο Μαρί Μαμγιόγλου, ένα από τα πιο αγαπητά σήμερα τηλεοπτικά πρόσωπα της Γαλλίας, αφού παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «Telematin» που σαρώνει σε τηλεθέαση.

Σύντομα, δε, οι δυο τους θα παρουσιάζουν εκπομπή στη γαλλική τηλεόραση με φόντο ελληνικά τοπία και μυρωδιές από τις κουζίνες του τόπου μας.
Η δημοσιογράφος μιλά για τις δυσκολίες που βίωσε στο Παρίσι.


Περάσατε περιόδους που δεν είχατε τα αναγκαία; «Βέβαια. Το Παρίσι είναι απίστευτα ακριβό. Εκανα πέντε διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσω, αλλά δεν με ένοιαζε. Σημασία είχε ότι ξεκινούσα να κάνω το όνειρό μου πράξη. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Ηξερα πάντοτε ότι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να παλέψεις. Φυσικά και ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Είχα τόσα ώστε να καλύψω το ενοίκιο και το φαγητό μου το μεσημέρι. Ημουν μόνη μου. Από την ημέρα που είπα στην οικογένειά μου στο Βέλγιο «φεύγω να ζήσω στο Παρίσι και να δουλέψω εκεί» δεν ζήτησα καμία βοήθεια»

Πιέστηκες από την οικογένειά σου για να μην εγκαταλείψεις το Βέλγιο; «Βέβαια. Ημουν η μικρότερη της οικογένειας. Ανησυχούσαν πολύ. Με τα αδέλφια μου έχουμε δέκα χρόνια διάφορα. Έλεγαν «δεν θα φύγεις, θα μείνεις μαζί μας» και εγώ τους ανταπαντούσα: «Θα κάνω αυτό που ονειρεύομαι». Δεν ήθελα να κάνω μια δουλειά μόνο για να κερδίσω λεφτά. Αναζητούσα την ευτυχία», λέει στο Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved