Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εντοπίστηκε στο… περίπου ο πασίγνωστος αγνοούμενος pastrychef
Taste

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εντοπίστηκε στο… περίπου ο πασίγνωστος αγνοούμενος pastrychef

Κι όμως, πρόκειται για την καλύτερη είδηση έχει φτάσει μέχρι αυτή τη στιγμή στο newsroomμας. Ναι λοιπόν! Ο διάσημος pastrychef τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και αρκετές μέρες και μας έχει ανησυχήσει όλους, βρέθηκε... στο περίπου! 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πασίγνωστος σεφ ζαχαροπλαστικής, βρέθηκε παγιδευμένος στο εργαστήριό του και προσκαλεί όλους τους fans των εκλεπτυσμένων, gourmet παγωτών, να λύσουν το σκανδαλώδες μυστήριο!

Φαίνεται πως η κάμερα ασφαλείας και η εικόνα που κατάφερε να συλλάβει ήταν η «μαγική» λύση που βοήθησε στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του γνωστού σεφ ζαχαροπλαστικής που απασχολεί την κοινή γνώμη την τελευταία εβδομάδα…

Ποιος αποφάσισε να υποπέσει στη… γλυκιά αμαρτία της απαγωγής; Ή μήπως δεν πρόκειται τελικά για απαγωγή; Αληθεύουν τα σενάρια που τον ήθελαν να εργάζεται πάνω σε μία μυστική «γλυκιά» συνταγή, με Σοκολάτα, Κέικ και Καραμέλα, που θα άλλαζε θα άλλαζε τα πάντα στο χάρτη της γαστρονομίας;

Πώς μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε τον πασίγνωστο σεφ ζαχαροπλαστικής να αποδράσει; Πανεύκολα! Με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδας του Scandal στο Facebook. Λύστε το μυστήριο και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από το SCANDAL! Όσο αργείς, τόσο πιο δύσκολη είναι η θέση του! Μη χάνεις λεπτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved