Busted! Η Νικολέττα Ράλλη σε αμαρτωλό… διάλειμμα!
Taste

Busted! Η Νικολέττα Ράλλη σε αμαρτωλό… διάλειμμα!

Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr, απαθανάτισε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στην Γλυφάδα, την αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια και blogger,Νικολέτα Ράλλη.


Το πρόγραμμά της απαιτητικό, αφού την ίδια ημέρα το βράδυ διοργάνωσε και παρουσίασε με τεράστια επιτυχία ένα event για γνωστή αλυσίδα υπόδησης την οποία και εκπροσωπεί, κάτι που προϋποθέτει σαφώς πολύ τρέξιμο!



Συνεπώς είναι άκρως δικαιολογημένο το γεγονός ότι γύρω στο μεσημέρι, εθεάθη να «ορμάει» κυριολεκτικά στο Goody’s Burger House της περιοχής, για να απολαύσει ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα, ώστε να συνεχίσει τις ακάθεκτη υποχρεώσεις της.



Εμείς μπήκαμε διακριτικά στο κατάστημα και μοιραζόμαστε μαζί σας το αγαπημένο της γεύμα που δεν είναι άλλο από ένα Goody’s Extreme Cheese Burger με ζουμερό μπιφτέκι, τυρί, pickle sauce, μουστάρδα και κέτσαπ! Γιατί παρόλο που είναι ένα fit κορίτσι δεν λέει όχι σε νόστιμες απολαύσεις και φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να τις απολαμβάνει. Κάθισε για λίγο μόνη της, κοίταξε τα email στο κινητό της απολαμβάνοντας το γεύμα της και μπήκε στο αυτοκίνητό της λογικά για να πάει στην εκδήλωση.



Στην gallery θα δείτε τις «busted» φωτογραφίες της Νικολέτας και είμαστε σίγουροι ότι (όπως και εμείς) θα νοιώσετε το στομάχι σας να γουργουρίζει…



Εμείς δεν αντισταθήκαμε και παραγγείλαμε online!



Κάτι ξέρει η Νικολέττα ….!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved