Ο Άρης Τσανακλίδης ταξιδεύει στην Μύκονο
Taste

Ο Άρης Τσανακλίδης ταξιδεύει στην Μύκονο

Ο Άρης Τσανακλίδης και η εκπομπή «Στην Κουζίνα με τον Άρη» από τη Σαντορίνη ταξιδεύουν στη Μύκονο  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ταξίδι στη Σαντορίνη συνεχίζεται ...

Αλλά, όπως κάθε φορά ο Άρης κάνει πρώτα μια στάση στο αγαπημένο του Θησείο και μαγειρεύει το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, γεμιστά με τόνο και πεντανόστιμους κολοκυθοκεφτέδες .Οι ομορφιές και οι γεύσεις της Σαντορίνης είναι ατελείωτες. Στον όμορφο Περίβολο ο Chef απολαμβάνει ένα δροσιστικό coctail ενώ στη συνέχεια στη περιοχή της Βλυχάδας φτιάχνει αφράτα και ζουμερά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο κ.Μοσχονάς αποκαλύπτει στον Άρη τα μυστικά του καλού παγωτού και ο Chef φτιάχνει μια εύκολη συνταγή με παγωτό και γλυκό. Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα μια έκπληξη τον περιμένει, καθώς δέχεται πρόσκληση να βρεθεί και πάλι στη Μύκονο κοντά σε αγαπημένους του φίλους και στο αγαπημένο του εστιατόριο στην παραλία του Ορνού της Μυκόνου. Εκεί τον υποδέχεται ο Chef Γιάννης Χρυσοχοϊδης με ένα υπέροχο κριθαρότο με θαλασσινά και σαφράν. Ο Άρης αποχαιρετά το νησί των ανέμων και ετοιμάζεται για τον επόμενο προορισμό ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved