Αυτό είναι το super-μυστικό των celebrities για λαμπερό δέρμα
Taste

Αυτό είναι το super-μυστικό των celebrities για λαμπερό δέρμα

Οι celebrities περνούν ατελείωτες ώρες στην καρέκλα του μακιγιάζ. Η κάθε τους δημόσια εμφάνιση είναι άψογη και αυτό είναι αποτέλεσμα του ταλέντου των makeup artists τους, αλλά όχι μόνο.

Η περιποίηση διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την καλή εμφάνιση της επιδερμίδας τους και αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιων γνωστών προϊόντων αλλά και κάποιων άλλων, πιο «ψαγμένων» super-συστατικών. Ο λόγος για τα Superfoods και πιο συγκεκριμένα για το Ιπποφαές, την υπερτροφή εκείνη που έχει γίνει η νέα μόδα στο Hollywood και στου οποίου το όνομα ορκίζονται δεκάδες celebrities!

Το Ιπποφαές, είναι ένα από τα αρχαιότερα φυτά στη φύση, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές αλλά και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Κάθε καρπός είναι γεμάτος από λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, C και Ε τα οποία το καθιστούν μια καλά κουρδισμένη μηχανή ενάντια στο γήρας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αναπλάθει την επιδερμίδα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και αναδεικνύει την πιο νεανική όψη του δέρματος ενδυναμώνοντας κάθε κύτταρο ξεχωριστά. Το γεγονός πως είναι το No1 «όπλο» των celebrities ενάντια στο γήρας, δεν είναι τυχαίο.

Η Shailene Woodley χρησιμοποιεί το Ιπποφαές σε μορφή λαδιού ντεμακιγιάζ και ενυδάτωσης, ενώ η Bar Rafaeli δαπανά δεκάδες χιλιάδες δολάρια για μια θεραπεία η οποία περιλαμβάνει μάσκα φτιαγμένη από χαβιάρι, μέλι, χρυσό και Ιπποφαές. Άλλες, όπως η Rosario Dawson επιλέγουν το Ιπποφαές για το πρωινό τους καθώς -συν τοις άλλοις- είναι και πολύ νόστιμο, όμως εσύ δεν χρειάζεται να το αναζητήσεις ούτε σε μορφή λαδού, ούτε σε μορφή υπερπολυτελούς μάσκας, ούτε καν στην κανονική του μορφή. Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εκμεταλλευτείς όλες τις ευεργετικές beauty -και όχι μόνο- ιδιότητες του είναι να εντάξεις το Ιπποφαές της Superfoods στην καθημερινή σου δίαιτα ως συμπλήρωμα!

Οι μαλακές κάψουλες SUPERFOODS Ιπποφαές Eubias™ είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στον φυσικό καρπό καθώς για τη δημιουργία τους ακολουθείται ειδική επεξεργασία εκχύλισης. Μια κάψουλα το πρωί ή/και το βράδυ αρκούν για να «βομβαρδίζουν» τον οργανισμό σου με δεκάδες ευεργετικά συστατικά, να τον θωρακίσουν ενάντια στο γήρας και να επανορθώσουν την ήδη υπάρχουσα φθορά του χρόνου. Το Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods είναι συνεπώς το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στην επιδερμίδα σου και το ισχυρότερο όπλο ενάντια στα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπο και το σώμα σου!

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η λαμπερή επιδερμίδα των celebrities δεν οφείλεται αποκλειστικά σε επεμβατικές μεθόδους ή σε χημικά συστατικά τα οποία είναι... απλησίαστα. Στη φύση κρύβονται τα πιο ισχυρά «όπλα» που σε διατηρούν όμορφη και νέα και μπορείς να τα βρεις απευθείας από το φαρμακείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved